Főoldal > AKTUÁLIS > Dakota Johnson és Chris Martin az új sztárpár

Dakota Johnson és Chris Martin az új sztárpár

Chris MartinDakota Johnsonrandiszerelemszínésznősztárpárzenész
0

Írta:

Új sztárpár született a pletykák szerint! 

Ha két hollywoodi híresség összejön, az ottani románcok ritkán tartanak néhány hónapnál, vagy legjobb esetben néhány évnél tovább. Vannak viszont kivételek, és sokan már most azt remélik, hogy Dakota Johnson és Chris Martin románca is ezek közé fog tartozni – A szürke ötven árnyalatának színésznője és a Coldplay frontembere ugyanis a hírek szerint összejött, és dúl köztük a szerelem.

Melanie Griffith és Don Johnson 28 éves lányát állítólag novemberben látták először együtt egy randin, most pedig arról ír a The Sun, hogy Izraelben szúrták ki őket – éppen ott vakációznak. Azt ugyan még egyikük sem erősítette meg, hogy tényleg együtt vannak, de a pár egyik ismerőse már fecsegett a médiának, mondván, hogy ők ketten határozottan egy párt alkotnak, és köszönik szépen, minden tök jól alakul kettejük közt.

Egy dolog biztos: a fiatal színésznő nemcsak szépségével és személyiségével bűvölhette el a nála 12 évvel idősebb zenészt, hanem csinos alakjával is. Amikor rápillantunk, szinte el sem hisszük, hogy nem volt mindig az edzőtermek nagy barátja. Sőt, elmondása szerint akkor kezdett életében először rendszeres edzésekbe, amikor A szürke ötven árnyalatára készült.

Ez kardiózást, elsősorban futást, és személyi trénerrel végzett gyakorlatokat jelentett számára, de a súlyzós feladatokat nem vitték túlzásba, mivel az volt a céljuk, hogy a színésznőnek vékony, kicsit kislányos legyen az alakja a vásznon. Ehhez az alapok megvoltak, csak egy kicsit kellett formálni rajta.

Dakota később elmondta: sosem hitte volna, hogy az edzés ennyire jó érzéseket szabadít fel benne, és ennyi energiával tölti fel. Ezért a mozgást a forgatásra való felkészülés után sem hagyta abba, sőt, nemcsak egyedül fotózták le, amikor Pilates órára tartott, hanem híres anyukájával is, amint valószínűleg közös edzésre igyekeztek.

Ami a táplálkozást illeti, Dakotának fontos a rendszeres étkezés, és az, hogy egészséges ételekkel táplálja a szervezetét. Ezért sok gyümölcsöt, zöldséget, friss salátát és sovány húst fogyaszt, ha pedig hirtelen megéhezik, akkor is próbál egészséges nasikat választani.

Egyik kedvenc finomságát saját maga készíti el, friss dzsúsz formájában, amibe olyan gyümölcsöket és zöldségeket tesz, amikhez épp kedve van. Legtöbbször citromot, narancsot és gyömbért dobál be a turmixgépbe uborkával vagy spenóttal, de az alma is a kedvencei közé tartozik.

A színésznő életében is jelen vannak azok a problémák, amikkel mindannyian szembesülünk időről időre, ilyen például a stressz is. „De nem esem kétségbe, mert van néhány bevált jógagyakorlat, amit nemrég sajátítottam el – ezekkel hatékonyabban tudom kezelni a stresszt, vagyis azt is mondhatnám, hogy nem stresszelek ezen többé” – nyilatkozta.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X