Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria várandósan is sportol!

Eva Longoria várandósan is sportol!

babaEva Longoriaszínésznősztárterhességvárandósság
0

Írta:

42 évesen várja első gyermekét, de a jelek szerint nem lesz otthonülős kismama.

Azoknak lett igazuk, akik szeptemberben már arról suttogtak: Eva Longoria talán nemcsak a nyaralásai alatt elfogyasztott finomságoktól kerekedett ki, hanem esetleg babát várhat. Hát, a Született feleségek színésznője a januárt pontosan ezzel a bejelentéssel indította: Instagramon tudatta a világgal, hogy idén anyuka lesz.

Mivel már viszonylag látványos pocakot is mutatott, mi arra tippelünk, hogy már félidős lehet – a Daily Mail azt írja, a színésznő öt hónapos terhes. Ez az első csemetéje, akire 42 éves koráig várt. 49 éves férje, Jose Antonio Baston már jóval gyakorlottabb: előző feleségével, Natalia Esperónnal két lányuk van (Natalia 22, Mariana 14 éves).

Evát egyébként azért is bírjuk, mert láthatóan szerette volna a babavárás első időszakát csak a családjával megosztani (talán ő sem hitte el, hogy végre anya lehet), és azért is, mert szemmel láthatóan kismamaként sem akar ellustulni. A minap Los Angeles-i otthona közelében fotózták le fekete sportszerkóban. Már nem futott, mint korábban, hanem inkább imádnivaló kutyusát, Popeye-t sétáltatta. Ez kímélőbb mozgásforma, de egy nagy séta – olykor picit ütemesebb tempóra váltva – szerintünk remek kardió edzés lehet akár kismamáknak is.

A világsztár tehát biztosan nem akar otthonülő kismama lenni, de szerencsére úgy tűnik, erre nem is lesz szükség: sétálhat, túrázhat, vagy végezhet más olyan kímélő mozgást is, amiben örömét leli. És persze most aztán senki sem szólhat egy szót sem, ha repetázik kedvenceiből, a finom sajtokból és a palacsintákból!

Azt pedig nem tudjuk, hogy majd a szülés után vajon hivatása és tervei miatt mennyire siet majd a plusz súly leadásával, de szerintünk egy dolog biztos: milliomos kedvese néhány (vagy épp jó pár) pluszkilóval is ugyanúgy fogja őt szeretni, mint amikor még vékonyabb volt.

És hát jó pár évig volt nagyon vékony: mindig is igazi örökmozgóként tartották számon Hollywoodban. Az aerobik oktatóból lett színésznő napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X