Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria a hasáig kivágott ruhában pózol

Eva Longoria a hasáig kivágott ruhában pózol

alakEva Longoriaszépségszínésznősztártest
0

Írta:

Merész ruhája vonzotta a tekinteteket.

Az utóbbi időben szinte másról sem olvastunk, mint hogy Eva Longoria hízott, vagy épp leadott pár kilót. Jól néz ki vagy nem annyira, terhes vagy sem – a külsejét ért megjegyzéseket még sokáig lehetne sorolni. De szerintünk ez senkit sem érdekel, főleg, mert akár vékony, akár kicsit teltebb, a 42 éves született feleség így is fantasztikusan néz ki.

Ezt bizonyította be a világnak a hétvégén is, amikor a Washingtonban megrendezett 40. Kennedy Center Honors gálán egy merész estélyiben jelent meg: a fekete, földig érő Balmain ruha a világsztár hasáig dekoltált volt!

Eva nem zavartatta magát – sem a dekoltázs miatt, sem pedig azért, mert ez vitathatatlanul vonzotta a tekinteteket egész este. De miért is jött volna zavarba, hiszen tényleg káprázatosan festett ebben a ruhában.

Rajongói szerint a színésznő nagyon jól néz ki picit teltebben is, és hát bizony ő is élvezi, hogy egy kicsit lazított korábbi edzéstervén és diétáján. Eva jó pár évig volt elég vékony: mindig is igazi örökmozgóként tartották számon Hollywoodban. Az aerobik oktatóból lett színésznő napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.

Hát, nyáron a sajt, a bor és a palacsinta is belefért, de a 42 éves színésznő akkor is szuperül nézett ki. Kicsit irigyeljük, hisz legyen 40 kiló vagy mondjuk 60, ő akkor is ugyanolyan hollywoodi dívaként tud végigvonulni bárki előtt, magasan tesz a rosszindulatú megjegyzésekre és inkább élvezi az életet. Ő a legjobb példa arra, hogy az a legfontosabb, hogy elfogadjuk magunkat, és derűsen tekintünk saját magunkra, tökéletlenségeinket is beleértve.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X