Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria szuperszexi – de hol hagyta a cipőjét?

Eva Longoria szuperszexi – de hol hagyta a cipőjét?

alakdiétaedzésEva Longoriasportszínésznősztárszületett feleségektest
0

Írta:

Miamiban így kapták lencsevégre a Született feleséget.

Ha csak felületesen pillantasz a következő képre, és Eva Longoriára, akkor talán semmi meglepőt nem fogsz látni: fehér leggings, tank top, világos színű, vékony kabát, fekete baseball sapka, napszemüveg, telefon, fülhallgató. De ha a fotót egy kicsit alaposabban megnézed, akkor láthatod, hogy nincs rajta lábbeli – rózsaszín sportcipőjét a kezében viszi.

Nem tudjuk, ennek pontosan mi az oka, de könnyen lehet, hogy a híresség olyan kellemesnek ítélte meg az időt Miamiban, hogy lesétált a tengerpartra, ahol egy kicsit belegázolt a vízbe. Talán ezért véltünk némi homokot felfedezni a jobb lábfején.

Szerintünk Eva Miamiban is minden percet kihasznál, ha egy kis sportolást is beiktathat napirendjébe, mert imád edzeni. Bár elmondása szerint nemrég kihagyott két hónapot, ezért egy soul cycling edzésbe csaknem belepusztult – persze értjük a túlzást. Ez részben a spinninghez hasonló (egyébként félhomályban, gyertyafénynél végzett) edzések intenzitásának köszönhető, részben pedig valószínűleg annak, amit a sorozatsztár is beismert: jó pár hétig nem ment az edzőterem, meg a csoportos órák tájára sem.

Ez egyébként nem vall rá, sőt, ellenkezőleg: Evát mindig is igazi örökmozgóként tartották számon Hollywoodban. Az aerobik oktatóból lett színésznő normális esetben napi másfél-két órát sportol, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardiózik, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy úszni megy, harmadnap pedig a barátaival túrázik egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társul. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.

Evának nem ez volt az első és egyetlen olyan eset az életében, amikor saját tévedésével kellett szembesülnie, és bizony nem kicsit volt fájdalmas a dolog. Mindannyian sajnáltuk, amikor 2011-ben házassága szörnyen rossz véget ért. Később együtt szorítottunk neki, amikor Eduardo Cruzzal (Penelope és Monica testvérével) randizott, de úgy tűnt, 2012 júniusában végleg szakítottak.

Később állítólag újra randizgatni kezdtek, de Evának a barátai szerint elege lett abból, hogy Eduardo nem tudja, mit akar. Ezzel együtt túlságosan befolyásolható alkat, akit testvérei – Penelope és Monica Cruz – meg tudtak ingatni Eva iránt táplált érzelmeiben.

Később viszont találkozott Jose Antonio Bastonnal, akivel olyan nagy a szerelem, hogy a férfi májusban el is vette feleségül a Született feleségek színésznőjét! Nagyon drukkolunk nekik, és reméljük, Eva végre révbe ér.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X