Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria melltartót villantott

Eva Longoria melltartót villantott

Eva Longoriamelltartószínésznősztár
0

Írta:

Szexi fehér szettjét később dögös kis fekete ruhára cserélte.

Ha valakit a L’Oréal szépségnagykövetévé neveznek ki, az biztos lehet abban, hogy onnantól kezdve számos szupermenő rendezvényre is alapból meghívást kap – ilyen például a Cannes-i Filmfesztivál is.

Ez természetesen idén sem volt másképp, és a márka szépségnagykövetei meg is jelentek a francia városkában – beleértve Eva Longoriát is, aki egy fotózáson rögtön fel is hívta magára mindenki figyelmét. Hogy mégis mivel? Nem mással, mint az öltözékével, ugyanis fehér shortjához színben illő, hosszú ujjú csipke felsőt viselt, ami alól kilátszott fehér melltartója.

Eva ezt a szexi szettet később egy elegáns kis feketére cserélte, amit David Koma tervezett, de természetesen ebben is volt egy kis csavar, játékosság, na meg dögös kivágás az anyagban, ami még dögösebbé varázsolta az amúgy is vonzó színésznőt. Sokak szerint egyébként szinte bármit viselhetne, akkor is tökéletesen nézne ki, ugyanis az alakja hibátlan.

Ezt a testet viszont a 41 éves sztárnak sem adják ingyen, ahogy mondani szokás. Az aerobik oktatóból lett színésznő napi másfél-két órát sportol, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardiózik, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy úszni megy, harmadnap pedig a barátaival túrázik egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társul. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.

Evának nem ez volt az első és egyetlen olyan eset az életében, amikor saját tévedésével kellett szembesülnie, és bizony nem kicsit volt fájdalmas a dolog. Mindannyian sajnáltuk, amikor 2011-ben házassága szörnyen rossz véget ért. Később együtt szorítottunk neki, amikor Eduardo Cruzzal (Penelope és Monica testvérével) randizott, de úgy tűnt, 2012 júniusában végleg szakítottak.

Később állítólag újra randizgatni kezdtek, de Evának a barátai szerint elege lett abból, hogy Eduardo nem tudja, mit akar. Ezzel együtt túlságosan befolyásolható alkat, akit testvérei – Penelope és Monica Cruz – meg tudtak ingatni Eva iránt táplált érzelmeiben.

Később viszont találkozott Jose Antonio Bastonnal, akivel olyan nagy a szerelem, hogy a férfi már el is jegyezte a Született feleségek színésznőjét! Nagyon drukkolunk nekik, és reméljük, Eva végre révbe ér.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X