Főoldal > AKTUÁLIS > Laza cuccokban is gyönyörű Eva Longoria

Laza cuccokban is gyönyörű Eva Longoria

alakformálásdiétafogyásmozgásszépségsztár
0

Írta: and

 Eva Longoriára is igaz, hogy ezer arca van, vagy talán még annál is több különböző outfitje,

 
Eva Longoriára is igaz, hogy ezer arca van, vagy talán még annál is több különböző outfitje, amikben rendszerint felhívja magára a figyelmet: akár elegáns, akár laza cuccokban lép utcára, szinte biztos, hogy minden tekintet rá szegeződik.
 
Így volt ez legutóbb is, amikor néhány nap leforgása alatt mesés fekete csipkeruciban és pizsamaszerű holmiban is lefotózták. Előbbi szerelését a CAA Pre-Emmy partijára vette fel, vagyis arra az elegáns eseményre, ahová az Emmy-díjkiosztó gála előtt volt hivatalos.
 
eva2.jpg ()A fekete, csillogó csipkeruha a vállánál, a könyökénél és a nyakrésznél átlátszó betétekkel készült, így anélkül tette izgalmassá és különlegessé a világsztár megjelenését, hogy túl sokat mutatott volna.
 
A 39 éves sorozatsztár a ruhához tökéletesen illő cipőt, fekete kistáskát, gyémánt ékszereket és visszafogott sminket viselt. A makeup a rajongók szerint nemcsak azért volt tökéletes, mert hangsúlyozta a híresség szép arcbőrét és barnaságát, hanem azért is, mert úgy kölcsönzött ragyogást Eva arcának, hogy az nem tűnt túl soknak a ruha csillogása mellett.
 
A Született feleségek Gaby-ja mindenkit elbűvölt ebben az elegáns szerelésben, de sokan akkor is csinosnak tartották, amikor pizsamaszerű cuccban lépett utcára. Ehhez ráadásul otthoni lábbelinek tűnő flip-flop papucsot viselt, és egy alvómaciszerű párnát tartott a kezében.
 
Egyesek szerint biztos, hogy pár perccel korábban kelt ki az ágyból, mások szerint ez inkább utazó szett, és annak tudható be, hogy a hírességnek nem volt ideje átöltözni utazás előtt vagy után.
 
eva3.jpg ()Egy dolog biztos: bármit viseljen is, Eva fantasztikusan néz ki. Alakjának egyik titka a rendszeres sportolás, ami nála sokszor jelent egyet egy-egy futóedzéssel, de persze ez nem mindig van így nála sem. „Hogy mi a titkom? Szerintem az, hogy az edzés nálam sosem unalmas, én a változatosságra esküszöm” – árulta el korábban.
 
Az aerobik oktatóból lett sztár napi másfél-két órát sportol, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardiózik, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy úszni megy, harmadnap pedig a barátaival túrázik egyet.
 
Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társul. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.
 
Eva szépségtitka
„Mindig van nálam szempillaspirál. Ha nincs időm, vagy lehetőségem sminkelni, ezt kapom elő a táskámból, és egy perc alatt csábos tekintetet tudok varázsolni magamnak” – nyilatkozta korábban a sorozatsztár.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X