Főoldal > EGÉSZSÉG > Eva Longoria sosem volt még ilyen boldog!

Eva Longoria sosem volt még ilyen boldog!

Eva Longoriaromantikaszerelemszületett feleségekvőlegény
0

Írta:

A Született feleségek Gaby-ja Madridban romantikázott vőlegényével.

Az már nem titok, hogy Eva Longoria Jose Antonio Bastonnal jár, és olyannyira szeretik egymást, hogy a férfi decemberben el is jegyezte a Született feleségek színésznőjét. És úgy tűnik, a pár a boldogságát sem akarja rejtegetni, és miért is tennék: nemrég Madridba repültek egy kis romantikázásra, ahol ölelkezve, nevetgélve kapták őket lencsevégre.

Eván látszik az őszinte és önfeledt boldogság, sőt, barátai szerint a híres színésznő talán sosem volt még ilyen boldog. Szerelme elkényezteti, és valósággal hercegnőként kezeli, így senkiben sem merül fel a kérdés, hogy vajon megérdemli-e a csinos sztár kezét.

Sokan már most azt találgatják, vajon milyen lesz a sorozatszínésznő esküvői ruhája, de abban mindenki már most biztos lehet, hogy bármilyen ruhát választ is Eva, az szuperül áll majd rajta, ugyanis alakjára nem lehet panasz.

Ezt a testet viszont neki sem adják ingyen, ahogy mondani szokás. Az aerobik oktatóból lett sztár napi másfél-két órát sportol, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardiózik, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy úszni megy, harmadnap pedig a barátaival túrázik egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társul. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.

Evának nem ez volt az első és egyetlen olyan eset az életében, amikor saját tévedésével kellett szembesülnie, és bizony nem kicsit volt fájdalmas a dolog. Mindannyian sajnáltuk, amikor 2011-ben házassága szörnyen rossz véget ért. Később együtt szorítottunk neki, amikor Eduardo Cruzzal (Penelope és Monica testvérével) randizott, de úgy tűnt, 2012 júniusában végleg szakítottak.

Később állítólag újra randizgatni kezdtek, de Evának a barátai szerint elege lett abból, hogy Eduardo nem tudja, mit akar. Ezzel együtt túlságosan befolyásolható alkat, akit testvérei – Penelope és Monica Cruz – meg tudtak ingatni Eva iránt táplált érzelmeiben.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X