Főoldal > AKTUÁLIS > Így karcsúsodik Eva Longoria

Így karcsúsodik Eva Longoria

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Biztosan te is azt gondoltad, hogy az a nő, akinek

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Biztosan te is azt gondoltad, hogy az a nő, akinek olyan szuper teste van, mint például Eva Longoriának, nem igazán gondolkodik azon, hogyan tehetné még karcsúbbá a vonalait, miközben fittségéért is sokat tesz.

Eva viszont épp ezen fáradozik: az elmúlt napokban például edzés közben kapták őt lencsevégre Los Angelesben. A 38 éves színésznő kiadós futással tett alakjáért, fittségéért és jó közérzetéért.

És mivel a futáshoz pedig a csinos sportszerkó is nélkülözhetetlen, a sorozatszínésznő fekete trikóban, ugyanilyen színű leggingsben, szürke sportmelltartóban és világos sportcipőben vágott neki a kitűzött távnak. Kezében pedig egy fekete pulcsit is vitt, ha esetleg hűvösre fordulna az idő.

Eva a fényvédelemről sem feledkezett meg, amit méretes napszemüvege is bizonyít. Fülében pedig kedvenc edzészenéi szóltak, melyekkel hatékonyan motiválhatja magát, akár hosszabb, akár rövidebb távra indul futni.

Motivációban és a rendszeres mozgás beiktatásában a híresség tényleg jó példát mutat mindannyiunknak. „Hogy mi a titok? Szerintem az, hogy az edzés nálam sosem unalmas, én a változatosságra esküszöm” – árulta el korábban.

Az aerobik oktatóból lett sztár napi másfél-két órát sportol, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardiózik, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy úszni megy, harmadnap pedig a barátaival túrázik egyet.

eva2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társul. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.

Eva és a szerelem

A Született feleségek sztárját mindannyian sajnáltuk, amikor 2011-ben házassága szörnyen rossz véget ért. Később együtt szorítottunk neki, amikor Eduardo Cruzzal (Penelope és Monica testvérével) randizott, de úgy tűnt, 2012 júniusában végleg szakítottak. Nemrég viszont együtt töltöttek egy hétvégét, ahol szemtanúk szerint folyton csókolóztak és fogták egymás kezét. Eva állítólag nem tudja elengedni a srácot, aki szintén odavan érte. Reméljük, újra összejönnek… hiszen mi ez, ha nem szerelem?!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X