Főoldal > AKTUÁLIS > Fekete csipkében tündökölt Penelope Cruz

Fekete csipkében tündökölt Penelope Cruz

diétaétkezésfesztiválfogyásmodellpenelope cruzruhaszépségszínésznősztártáplálkozás
0

Írta: and

A Lancome 80. születésnapi buliján a legnagyobb sztárok is megjelentek, és a párizsi ünnepség

A Lancome 80. születésnapi buliján a legnagyobb sztárok is megjelentek, és a párizsi ünnepség legszebb hírességei között bizony Penelope Cruz volt az egyik leggyönyörűbb és legcsinosabb. A 41 éves spanyol színésznő egy mesés, fekete csipkeruhát viselt a jeles alkalomra, amihez csak a szemeit hangsúlyozó makeupot választott.

Penelope ragyogott a vörös szőnyegen, és persze azt sem lehetett nem észrevenni, hogy milyen remek formában van. Elmondása szerint a szoptatásnak köszönheti, hogy gyerekei születése után olyan gyorsan visszanyerte az alakját. „13 hónapos koráig szoptattam a fiamat, és a lányomat is így táplálom. De amikor eljön a nap, hogy abba kellene hagyni, elég nehéz… a szoptatás függőséget tud okozni” – fejtette ki nézeteit egy régebben készült interjúban.

Akik egyébként anyatejjel táplálják kisbabájukat, gyakran gyorsabban és látványosabban fogynak le a szülés után, mint azok a nők, akik nem így tesznek. A szoptatással ugyanis 200-500 kalóriát égethet el a kismama, amit azért a nap folyamán nem nehéz pótolni.

A szoptatás mellett a spanyol színésznőnek kedvenc mozgásformája, a tánc is segítségére volt abban, hogy a 2013 júliusában született Luna cseperedésével egyenes arányban nyerje vissza a vonalait.

„Szeretem a balettet, de az edzőtermeket elég hamar megunom. Ez talán azért lehet, mert a táncot már hamarabb megszerettem, és hozzászoktam ahhoz a fegyelemhez, amit ez megkövetel. A balett kemény, de szerintem szórakoztató mozgásforma is egyben” – árulta el korábban.

penelope2.jpg ()

Az Oscar-díjas színésznő a Pilatest, a sétát, a kocogást, az úszást és a jógát is nagyon szereti. Emellett azt vallja, hogy a házimunka is remek kalóriaégetés lehet. Ezzel kapcsolatban furcsa emlékeket őriz a gyerekkorából: „minden vasárnap takarítottunk, mindig zene szólt, és táncoltunk, néha meztelenül – nem voltunk hippik, inkább csak szabadok” – mondta.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a híresség imádja a spanyol konyhát, ezért a mediterrán diéta szerint étkezik. „Mindig jóllakom, de arra figyelek, hogy egészséges hozzávalókból készült ételek kerüljenek a tányéromra. Olykor persze belefér egy kis gyorséttermi koszt is, mondjuk hetente vagy kéthetente egyszer” – tette hozzá.

Egészségtelenebb kedvencei helyett igyekszik egészségesebb alternatívákat választani, így például gyakran eszik barna rizst és mangót. Utóbbi biztosan szép emlékeket idéz számára azokból az évekből, amikor testvérével, Monicával a Mangónak terveztek ruhákat.

Ezen kívül az elmúlt évek során megtanulta, hogy jobban kell figyelnie az egészségére, mint például húszas évei elején tette. Nemrég állítólag letette a cigarettát, több vizet iszik, és arra törekszik, hogy mindig eleget aludjon. Ez most két kisgyerek mellett nem egyszerű számára, de mindig ott próbál egy kicsit pihenni, lazítani, ahol csak tud.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X