Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria picit hízott, és szuperszexi

Eva Longoria picit hízott, és szuperszexi

alakbikiniEva Longoriahízásszínésznősztártest
0

Írta:

A színésznő tényleg felszedett pár kilót, de ezt ő egy cseppet sem sajnálja.

Mostanában szinte divat lett a sztárokat azért piszkálni, mert felszedtek pár kilót. Gondolj csak bele, hányan cikizték a közelmúltban Rihannát vagy a szerintünk egyébként szuperszexi modellt, Kelly Brookot, mert felkúszott rájuk pár kiló. Névtelenül, az internetes fórumok névtelenségébe rejtőzve persze könnyű, tegyük hozzá gyorsan.

Nos hát, Eva Longoria sem úszta meg a cikizést, mert valóban felszedett néhány kilót. Ezzel viszont szerintünk semmi gond nincs, sőt, úgy tűnik, hogy a színésznő kimondottan élvezi is ezt, mert egymás után posztolja Instagramon a bikinis fotókat magáról.

És ezzel pozitív példát mutat azoknak is, akiket nem nullás mérettel áldott meg a természet, emiatt pedig nem elégedettek magukkal. Talán ő maga nem fogalmazott meg semmilyen üzenetet, de szerintünk ez akár a következő is lehetne: „szeresd a testet, amiben élsz, mert hidd el, ez a lényeg”.

Szó, ami szó: a 42 éves színésznő tényleg szuperül néz ki, legyen 40 kiló vagy mondjuk 60. Ő a legjobb példa arra, hogy nem a kilók száma a legfontosabb, hanem az, hogy elfogadjuk magunkat, és derűsen tekintünk saját magunkra, tökéletlenségeinket is beleértve.

Korábban persze Eva is sokat tett azért, hogy vékonyabb legyen, de egy ideje lazábban veszi az edzéseket. Elmondása szerint nemrég kihagyott két hónapot, ezért egy soul cycling edzésbe csaknem belepusztult – persze értjük a túlzást. Ez részben a spinninghez hasonló (egyébként félhomályban, gyertyafénynél végzett) edzések intenzitásának köszönhető, részben pedig valószínűleg annak, amit a sorozatsztár is beismert: jó pár hétig nem ment az edzőterem, meg a csoportos órák tájára sem.

Ez egyébként nem vall rá, sőt, ellenkezőleg: Evát mindig is igazi örökmozgóként tartották számon Hollywoodban. Az aerobik oktatóból lett színésznő normális esetben napi másfél-két órát sportol, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardiózik, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy úszni megy, harmadnap pedig a barátaival túrázik egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társul. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.

Evának nem ez volt az első és egyetlen olyan eset az életében, amikor saját tévedésével kellett szembesülnie, és bizony nem kicsit volt fájdalmas a dolog. Mindannyian sajnáltuk, amikor 2011-ben házassága szörnyen rossz véget ért. Később együtt szorítottunk neki, amikor Eduardo Cruzzal (Penelope és Monica testvérével) randizott, de ennek a románcnak is vége lett.

Később viszont találkozott Jose Antonio Bastonnal, akivel olyan nagy a szerelem, hogy a férfi májusban el is vette feleségül a Született feleségek színésznőjét! Reméljük, Eva végre révbe ér – mi nagyon drukkolunk!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X