Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria miért kerekedett ki ennyire?

Eva Longoria miért kerekedett ki ennyire?

alakdiétaEva Longoriafürdőruhahízásszínésznősztártest
0

Írta:

A Született feleség fürdőruhás alakja nem tetszik mindenkinek.

Eva Longoria nemrég egy jó kis nyaralást élvezhetett férjével, Jose Antonia Bastonnal és néhány közeli barátjukkal Hawaii-on, ahol egy kis relaxálás és hajókázás mellett persze a helyi finomságokat is megkóstolta. Ezekre a pletykák szerint azért sem tudott nemet mondani, mert állítólag babát vár, és ez az alakján is meglátszik.

Mások szerint viszont csak felszedett pár kilót, amivel semmi gond, bárkivel megeshet – nem mellesleg hogy vállalkozott volna az egyik híres vízesésnél arra, hogy a mélybe ugrik odafentről, ha kisbabát várna? Eva is ez utóbbiak csoportjának ad igazat: Snapchaten azt írta, csak egy kicsit több sajtot evett, attól lett nagyobb a hasa.

Bár imád sportolni, a Született feleségek 42 éves színésznője mostanában lazábban veszi az edzéseket. Elmondása szerint nemrég kihagyott két hónapot, ezért egy soul cycling edzésbe csaknem belepusztult – persze értjük a túlzást. Ez részben a spinninghez hasonló (egyébként félhomályban, gyertyafénynél végzett) edzések intenzitásának köszönhető, részben pedig valószínűleg annak, amit a sorozatsztár is beismert: jó pár hétig nem ment az edzőterem, meg a csoportos órák tájára sem.

Ez egyébként nem vall rá, sőt, ellenkezőleg: Evát mindig is igazi örökmozgóként tartották számon Hollywoodban. Az aerobik oktatóból lett színésznő normális esetben napi másfél-két órát sportol, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardiózik, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy úszni megy, harmadnap pedig a barátaival túrázik egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társul. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.

Evának nem ez volt az első és egyetlen olyan eset az életében, amikor saját tévedésével kellett szembesülnie, és bizony nem kicsit volt fájdalmas a dolog. Mindannyian sajnáltuk, amikor 2011-ben házassága szörnyen rossz véget ért. Később együtt szorítottunk neki, amikor Eduardo Cruzzal (Penelope és Monica testvérével) randizott, de úgy tűnt, 2012 júniusában végleg szakítottak.

Később állítólag újra randizgatni kezdtek, de Evának a barátai szerint elege lett abból, hogy Eduardo nem tudja, mit akar. Ezzel együtt túlságosan befolyásolható alkat, akit testvérei – Penelope és Monica Cruz – meg tudtak ingatni Eva iránt táplált érzelmeiben.

Később viszont találkozott Jose Antonio Bastonnal, akivel olyan nagy a szerelem, hogy a férfi májusban el is vette feleségül a Született feleségek színésznőjét! Nagyon drukkolunk nekik, és reméljük, Eva végre révbe ér.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X