Főoldal > AKTUÁLIS > Gyászol a Szex és New York színésznője

Gyászol a Szex és New York színésznője

gyászKim CatrallSzex és New Yorkszínésznősztártestvér
0

Írta:

Kim Cattrall családjában tragédia történt.

Ha követed Kim Cattrallt az Instagramon, akkor láthattad, hogy néhány napja megosztott egy képet az öccséről, aki január 30-án eltűnt kanadai otthonából. Arra kért mindenkit, aki bármit tud Chrisről, hogy segítsenek megtalálni. Sajnos azonban egy nappal később rossz hírt közölt: Christ holtan találták meg.

Azt egyelőre nem tudjuk, pontosan mi történhetett, mindössze az biztos, hogy házának ajtaja nyitva volt, ő pedig nemcsak pénztárcáját, kulcsait és mobilját hagyta az asztalon, hanem hét kutyáját is magukra hagyta – ezek a dolgok egyébként nagyon nem jellemzőek rá.

A Szex és New York Samanthája most arra kért mindenkit, hogy egy ideig tartsák tiszteletben a magánszférájukat, de egyúttal azt a rengeteg kommentet és üzenetet is megköszönte, amivel követői enyhíteni próbálták a család gyászát ebben az embert próbáló időszakban.

Kimnek most valóban egy nehéz időszakban kell boldogulnia, még az is elképzelhető, hogy egészségét is megviseli testvérének elvesztése. Talán korábbi alvászavara is visszatérhet. A színésznő egyszer már megtanulta, hogy ezt komolyan kell venni. Eleinte igyekezett tudomást sem venni arról, hogy nem tud aludni, de aztán rájött, mennyire legyengíti, sőt, felőrölheti az egészségét is. „Olyan volt, mintha egy gorilla ülne a mellkasomon” – emlékezett vissza. Majd hozzátette, hogy amikor végre elfogadta a tényt, hogy segítségre van szüksége, akkor úgy döntött, a dolgok legmélyéig akar leásni.

Kognitív viselkedés-terápián kereste a válaszokat kérdéseire, és azt mondja, ahogyan visszament múltbeli eseményekhez lélekben, mindig igyekezett nagyon kedvesen és kíméletesen bánni saját magával. „Korábban ez nem volt meg bennem, hiszen gondoljatok csak bele: anyukáink mi mindent éltek meg, és engem is úgy neveltek, hogy keménynek kell lenni, nem szabad senkit cserbenhagyni” – mondta, hozzátéve, hogy miután elég időt szentelt magára és a gyógyulásra, most már jobban érzi magát.

Az, hogy Kim mennyire szigorú volt önmagához, abban is megmutatkozik, hogy 25 év után csakis egy filmszerep kedvéért tartott szünetet a diétájában. Azt viszont boldogan tette meg, méghozzá a Meet Monica Velour kedvéért, melyben egy idősödő pornósztárt alakít.

A Szex és New York című sorozat és filmek 59 éves sztárja nagyon élvezte a büntetlen evés-ivás örömeit. „A filmet Detroitban forgattuk, ahol rengeteg fantasztikus bár található, így 6 héten át csak ettem és ittam. Így sikerült kilenc kilót felszednem”.

Kim Cattrall korábban azt is elárulta, hogy azért kell diétáznia, mert nagyon szeret enni, ám megfelelő étrenddel és sok mozgással távol tudja tartani a pluszkilókat. A színésznő általában papaja dzsúzzal, vitaminokkal, cheddar sajttal és friss paradicsomszelettel, vagy muffinnal kezdi a napját. Ebédre gyakran fogyaszt gazpachót, tőkehalfilét és salátát, vacsorára pedig egy pohár Chardonnay-t, salátát kéksajtos dresszinggel, és csirkemellet zöldbabbal. Emellett sok vizet, és cukor nélküli jeges teát iszik.

Az 54 éves sztár minden nap legalább fél órát mozog: edzőterembe vagy Pilates órára jár, de ha erre nincs ideje, egy kiadós sétát, gyors gyaloglást vagy épp egy jó szeretkezést iktat be a programjába – utóbbi szerinte felér egy kiadós kardio-edzéssel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X