Főoldal > AKTUÁLIS > 40 éve tartja diétáját a Szex és New York sztárja

40 éve tartja diétáját a Szex és New York sztárja

diétafogyókúrasztártáplálkozás
0

Írta: and

Így fogyj le és újulj meg kívül-belül nyárra! Gyakran csak legyintünk, ha azt látjuk, hogy

Így fogyj le és újulj meg kívül-belül nyárra!

Gyakran csak legyintünk, ha azt látjuk, hogy egy-egy sztár a negyvenes, ötvenes éveiben is remek formában van, hiszen úgy gondolhatjuk, nekik bőven van idejük és pénzük a külsejük megőrzésére. Kim Cattrall esetében viszont szemmel láthatóan nem csak erről van szó.

A Szex és New York Samantháját alakító színésznőn jól látszik, hogy 56 évesen csinos, fitt, és köszöni, remekül érzi magát a bőrében. Ezt szerintünk nagyrészt belső harmóniája megteremtésével és megőrzésével tudta elérni, nem pedig hetente végzett szépészeti beavatkozásokkal.

A színésznőt legutóbb Londonban kapták lencsevégre, ahol az Olivier Awards díjátadón jelent meg. Méghozzá nem is akárhogyan: egy csodás, fél vállát szabadon hagyó királykék ruhát viselt, melyet gyémánt fülbevalókkal és visszafogottabb sminkkel egészített ki.

Így nem is csoda, ha a gálán, illetve a hétköznapok során is mindenki azt kérdezi a sztártól, hogyan lehet az ötvenes éveiben is ennyire jó formában. „A titok egyszerű: 40 éve tartom az étrendemet” – árulta el egy külföldi magazinnak.

kim2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Figyelek magamra, ami a megfelelő étrend mellett rendszeres mozgást is jelent számomra. Ezen kívül pedig megpróbálom csökkenteni a stresszt” – folytatta. Majd hozzátette: úgy érzi, muszáj is odafigyelnie magára, mert ha elkezdené halmozni az élvezeteket, nem tudna sokáig vékony és fitt maradni.

De hogy mit is takar ez a sokat emlegetett egészséget étrend? Kim általában papaya dzsúzzal, vitaminokkal, cheddar sajttal és friss paradicsomszelettel, vagy cukor nélkül készült muffinnal kezdi a napját.

Ebédre gyakran fogyaszt gazpachót, tőkehalfilét és salátát, vacsorára pedig egy pohár Chardonnay-t, salátát kéksajtos dresszinggel, és csirkemellet zöldbabbal. Emellett sok vizet, és cukor nélküli jegesteát iszik. A híresség minden nap legalább fél órát mozog: edzőterembe vagy Pilates órára jár, de ha erre nincs ideje, egy kiadós sétát vagy gyors gyaloglást iktat be a napjába.

A diétában viszont néhány éve tartott egy kis szünetet: a Meet Monica Velour című mozi miatt 9 kilót kellett felszednie. Ezt következő filmjének forgatására úgy adta le, hogy többet használta a futógépet, étrendjéből pedig kiiktatta a tejtermékeket és a cukrot. „Ha gyorsan fogynom kell, általában elhagyom a kenyeret és az alkoholt” – árulta el korábban diétás titkát a Szex és New York sztárja.

Ami pedig a boldogságot illeti, a színésznő ezt most nem egy kapcsolattól várja. Háromszor volt már férjnél, és jelenleg egyedülálló, de nem keresi görcsösen a párját. Hiszen azt vallja, hogy egyedül is lehet valaki nagyon boldog, a megfelelő partner pedig majd csak rátalál.

„Ha találkozom valakivel, aki intelligens, vicces és a természete, szokásai jól működnek az enyémekkel, akkor állok egy új kapcsolat elébe” – mondta a Szex és New York sztárja, azt nem téve hozzá, hogy korábbi barátaihoz hasonlóan most is fiatalabb pasira vágyik-e.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X