Főoldal > AKTUÁLIS > Kellemetlen betegségtől szenvedett Kim Cattrall

Kellemetlen betegségtől szenvedett Kim Cattrall

alvászavarbetegséggyógyulásKim CattrallSzex és New Yorkszínésznősztár
0

Írta:

A Szex és New York színésznője számára időbe telt, míg komolyan vette a tüneteket, és segítséget kért.

A Szex és New York Samantháját alakító Kim Cattrallt is erős, energikus, mindig csinos és szexi nőnek látjuk a legtöbben, ám a színésznő nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy ez a kép mennyire más lett az elmúlt időszakban.

Krónikus alvászavara volt ugyanis, amiről eleinte igyekezett tudomást sem venni, de aztán rájött, mennyire legyengíti, sőt, felőrölheti az egészségét ez a rendellenesség. „Olyan volt, mintha egy gorilla ülne a mellkasomon” – emlékezett vissza. Majd hozzátette, hogy amikor végre elfogadta a tényt, hogy segítségre van szüksége, akkor úgy döntött, hogy a dolgok legmélyéig akar leásni.

Kognitív viselkedés-terápián kereste a válaszokat kérdéseire, és azt mondja, ahogyan visszament múltbeli eseményekhez lélekben, mindig igyekezett nagyon kedvesen és kíméletesen bánni saját magával. „Korábban ez nem volt meg bennem, hiszen gondoljatok csak bele: anyukáink mi mindent éltek meg, és engem is úgy neveltek, hogy keménynek kell lenni, nem szabad senkit cserbenhagyni” – mondta, hozzátéve, hogy miután elég időt szentelt magára és a gyógyulásra, most már jobban érzi magát.

Az, hogy Kim mennyire szigorú volt önmagához, abban is megmutatkozik, hogy 25 év után csakis egy filmszerep kedvéért tartott szünetet a diétájában. Azt viszont boldogan tette meg, méghozzá a Meet Monica Velour kedvéért, melyben egy idősödő pornósztárt alakít.

A Szex és New York című sorozat és filmek 59 éves sztárja nagyon élvezte a büntetlen evés-ivás örömeit. „A filmet Detroitban forgattuk, ahol rengeteg fantasztikus bár található, így 6 héten át csak ettem és ittam. Így sikerült kilenc kilót felszednem”.

Kim Cattrall korábban azt is elárulta, hogy azért kell diétáznia, mert nagyon szeret enni, ám megfelelő étrenddel és sok mozgással távol tudja tartani a pluszkilókat. A színésznő általában papaya dzsúzzal, vitaminokkal, cheddar sajttal és friss paradicsomszelettel, vagy muffinnal kezdi a napját.

Ebédre gyakran fogyaszt gazpachót, tőkehalfilét és salátát, vacsorára pedig egy pohár Chardonnay-t, salátát kéksajtos dresszinggel, és csirkemellet zöldbabbal. Emellett sok vizet, és cukor nélküli jeges teát iszik.

Az 54 éves sztár minden nap legalább fél órát mozog: edzőterembe vagy Pilates órára jár, de ha erre nincs ideje, egy kiadós sétát, gyors gyaloglást vagy épp egy jó szeretkezést iktat be a programjába – utóbbi szerinte felér egy kiadós kardio-edzéssel.

Kim Cattrall gyorsdiétája

A Meet Monica Velour című mozi miatt felszedett kilókat viszont elmondása szerint a futógépen adta le következő filmjének forgatására, étrendjéből pedig kiiktatta a tejtermékeket és a cukrot. „Ha gyorsan fogynom kell, általában elhagyom a kenyeret és az alkoholt” – árulta el korábban diétás titkát a Szex és New York sztárja.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X