Főoldal > AKTUÁLIS > 9 kilót hízott, majd gyorsan leadta az ismert színésznő!

9 kilót hízott, majd gyorsan leadta az ismert színésznő!

diétaétrendfogyókúrahízókúramozgás
0

Írta: and

Kim Cattrall boldogan függesztette fel diétáját új filmje, a Meet Monica Velour kedvéért, melyben egy idősödő pornósztárt alakít. A Szex és New York című sorozat és filmek 54 éves sztárja a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezte a büntetlen evés-ivás örömeit. „25 év után először tartottam szünetet a diétámban – mondta a színésznő. Majd hozzátette […]

Kim Cattrall boldogan függesztette fel diétáját új filmje, a Meet Monica Velour kedvéért, melyben egy idősödő pornósztárt alakít. A Szex és New York című sorozat és filmek 54 éves sztárja a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezte a büntetlen evés-ivás örömeit.

kimcikk.jpg ()„25 év után először tartottam szünetet a diétámban – mondta a színésznő. Majd hozzátette – ez csodálatos élmény számomra. A filmet Detroitban forgattuk, ahol rengeteg fantasztikus bár található, így 6 héten át csak ettem és ittam. Így sikerült kilenc kilót felszednem”.

Kim Cattrall korábban azt is elárulta, hogy azért kell diétáznia, mert nagyon szeret enni, ám megfelelő étrenddel és sok mozgással távol tudja tartani a pluszkilókat. A színésznő általában papaya dzsúzzal, vitaminokkal, cheddar sajttal és friss paradicsomszelettel, vagy muffinnal kezdi a napját.

Ebédre gyakran fogyaszt gazpachót, tőkehalfilét és salátát, vacsorára pedig egy pohár Chardonnay-t, salátát kéksajtos dresszinggel, és csirkemellet zöldbabbal. Emellett sok vizet, és cukor nélküli jegesteát iszik.

Az 54 éves sztár minden nap legalább fél órát mozog: edzőterembe vagy Pilates órára jár, de ha erre nincs ideje, egy kiadós sétát, gyors gyaloglást vagy épp egy jó szeretkezést iktat be a programjába – utóbbi szerinte felér egy kiadós kardio-edzéssel.

A Meet Monica Velour című mozi miatt felszedett kilókat viszont elmondása szerint a futógépen adta le következő filmjének forgatására, étrendjéből pedig kiiktatta a tejtermékeket és a cukrot. „Ha gyorsan fogynom kell, általában elhagyom a kenyeret és az alkoholt” – árulta el korábban diétás titkát a Szex és New York sztárja.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X