Főoldal > AKTUÁLIS > Meg Ryan 56 évesen is angyalian néz ki

Meg Ryan 56 évesen is angyalian néz ki

alakegészségMeg Ryanplasztikaszépségszínésznősztár
0

Írta:

De a kommentelők szerint az túlzás, hogy feleannyi idősnek tűnik, mint amennyi valójában.

A világsztárokról szinte bármilyen hírt „el lehet adni” az olvasóknak, főleg, ha valami hangzatos címet vagy felütést adnak neki. Ezt gondolhatták a Daily Mail munkatársai is, amikor az 56 éves Meg Ryanről azt írták: a New York-i divathéten megrendezett Christiano Siriano divatshowján vendégként megjelent színésznő feleannyi idősnek néz ki, mint amennyi valójában.

Hát, szerintünk az igaz, hogy a híresség ötvenes éveiben járva is remekül néz ki – ebben a fehér szettben pedig egyenesen angyali jelenség. A plasztikák ugyan nem tettek jót egykori bájának, de még most is vitathatatlan, hogy jól tartja magát és remek formában van. De – mint azt a kommentelők írják – azért nem néz ki 28 évesnek (márpedig ennyi lenne az 56 fele).

Jó néhány évet persze letagadhat, de talán most nem is ez a célja. Főleg, mert egy olyan sorozatban fog szerepelni hamarosan, amelyben minden bizonnyal egy idősebb, érettebb karaktert kell megformálnia. A Picture Parist valószínűleg Franciaországban forgatják majd, és egy 2011-es, Julia Luis-Dreyfus főszereplésével készült rövidfilm szolgál alapjául. A sztori egy mondatban annyi, hogy egy amerikai házaspár Párizsba utazik, miután gyerekeik kirepültek otthonról, de az álomutazás nem igazán a terveik szerint alakul.

Egy dolog biztos: Meg Ryannek nem kell majd drasztikus fogyókúrára vállalkoznia a szerep kedvéért, ugyanis nagyon vékony. Talán nem annyira, mint 2012-ben, amikor az egész világot megdöbbentette azzal, mennyire lefogyott.

Egyesek biztosra vették, hogy akkori soványságának és nyúzott külsejének csak némi fáradtság az okozója, hiszen akkoriban épp New York és Los Angeles közt ingázva élte az életét. Mások viszont azt gyanították, hogy a sok stressz viselte meg, amit egyrészt az utazások okoztak, másrészt pedig az, hogy költözni készült, és már árulta Los Angeles-i hat hálószobás álomotthonát.

Megint mások tudni vélték, hogy a világ egyik legnépszerűbb szőkesége magánéleti válságban szenvedett John Mellencamppel, de ennek ellentmondtak azok, akik úgy tudták, hogy éppen párja miatt akarta eladni Los Angeles-i otthonát, mert a férfival akart élni New Yorkban.

A színésznő számára egyébként mindig is fontos volt, hogy a munka mellett a szerelemben is ki tudjon teljesedni, így teljes, boldog életet élhessen. Lelki egyensúlyát évek óta jógával is erősíti, amit kocogással és futással egészít ki, ha egy kicsit több mozgásra vágyik.

Emellett évek óta a zóna diéta lelkes követője. A diéta célja, hogy tápanyagarányival olyan zsírégetési-zóna tartományba hangolja át és tartsa a szervezet anyagcseréjét, ami hosszútávon eredményez zsírégetést, azonban egyik tápanyagot sem nélkülözi radikálisan.

A színésznő ezt az étrendet követve minden étkezése során 30% fehérjét, 30% zsírt és 40% szénhidrátot fogyaszt el, de szénhidrátokból leginkább az alacsony glikémiás indexűek jöhetnek számításba nála. Ilyen a legtöbb zöldség és gyümölcs, kivéve a répa-, borsó- és gabonafélék, tésztafélék, kenyér, rizs, ezek kerülendőek.

Fehérjék közül leginkább a sovány húsok, szójatermékek, alacsony zsírtartalmú tejtermékek és tojásfehérje kerülnek az asztalára. Zsírok esetében pedig olívaolajra, avokádóra, kukoricaolajra, mandulára, mogyoróra és tengeri halak olajára szűkül a választéka, a sertészsírt, margarint, vajat és szójaolajat kerülnie kell.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X