Főoldal > AKTUÁLIS > Emily Ratajkowski titokban férjhez ment

Emily Ratajkowski titokban férjhez ment

Emily Ratajkowskiesküvőházassághírességmodellszexisztárvilágsztár
0

Írta:

Mostantól lőttek a villantásoknak?

Minket is meglepett, hogy Emily Ratajkowski férjhez ment. Mert hát azt ugyan olvastuk valahol, a színész-producer Sebastian Bear-McClarddal kezdett randizgatni, de azt hittük, egy ideig élvezik egy bimbózó kapcsolat minden szépségét, és eszükbe sem jut komolyabb szintre lépni (most még). Hát, tévedtünk.

A 26 éves modell pénteken az Instagram sztorikba töltött fel kedvesével és a gyűrűkkel egy képet, amihez megjegyzésként ennyit fűzött: „hááát van egy meglepetésem. Ma férjhez mentem”.

Hirtelen döntés lehetett? Valószínűleg. Meg fogják bánni? Ezt nem tudjuk. Az mindenesetre biztos, hogy a párt a házasságkötés bejelentése utáni napon, szombaton már le is fotózták New York City-ben, a Café China nevű étterem előtt – szóval nem akarták napokig kizárólag csak az ágyban maradva ünnepelni életük egyik fontos (talán az első közös) döntését.

A rajongók nagy része persze örül Emily boldogságának, mások viszont attól tartanak, hogy most már – férjes asszonyként – kevesebbet mutat majd magáról a közösségi médiában. Márpedig, valljuk be, a szépség 16 milliós Instagram-követőtáborából sokan főleg az időről időre feltöltött szexi, vagy néha konkrétan pucér fotóira kíváncsiak. Lehet, hogy ez utóbbiaknak búcsút kell inteni, most, hogy a modell már férjes asszony lett?

Hát, szerintünk lehet, hogy visszavesz majd egy kicsit, de nem gondolnánk, hogy a jövőben takargatni fogja a testét. Emily-t ugyanis finoman szólva nem zavarják a kihívó képek és szerepek – attól sem rezelt be, hogy a DKNY új reklámjában csupán egy fekete alsónemű szettben lépett utcára.

Ahhoz, hogy bátran bevállaljon ilyen szexi reklámokat, fotózásokat, Emily-nek persze az is fontos, hogy mindig csúcsformában legyen – ezért nap mint nap meg is dolgozik. Ami az étkezéseket illeti, a szépség nem diétázik, inkább kiegyensúlyozott étrendre törekszik. Persze azért vannak kedvencei.

„Imádom a húst. A szervezetem egyszerűen kívánja a vasat, szóval én biztos nem vagyok az a lány, akit csak salátával a tányérján fogtok látni a lapokban. Ennek ellenére tudom, milyen fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, és az, hogy a szervezetem elegendő energiához jusson, hiszen így maradhatok csak fitt és egészséges” – nyilatkozta korábban az ELLE-nek.

Ha úgy gondolod, Emily sosem eszik egészségtelen ételeket, akkor tévedsz – a modell azt is elárulta, hogy bár összességében odafigyel arra, mit visz be a szervezetébe, de azért néha belefér egy cupcake, egy bagel, vagy mondjuk a reggeli kávéja mellé egy croissant is.

Az ilyen édes kényeztetéseket azért is szerencsés reggelre időzíteni, mert egy aktív nap során gyerekjáték lesz ledolgozni. Ami az ebédet illeti, Emily általában megelégszik egy szendviccsel, vagy egy kiadósabb salátával, vacsorára viszont már mindenképp beül egy étterembe. „Sosem vacsorázom otthon, mert nekem csak ilyenkor van lehetőségem arra, hogy végre szocializálódjak egy kicsit, találkozzak a barátaimmal, ismerőseimmel” – mondta.

Ami a sportolást illeti, szerintünk egy ilyen testet csakis rendszeres, kemény edzésekkel lehet megőrizni, de Emily azt mondja, a konditerembe járást sem viszi túlzásba. Sőt, nagyon is fontosnak tartja, hogy a szervezetének rendszeresen pihenőnapokat biztosítson, amikor egy laza túrázással vagy egy-egy jógaórával kényezteti magát.

Egészsége és szépsége megőrzése érdekében pedig a nyolcas számot tartja szem előtt: igyekszik naponta legalább nyolc pohár vizet meginni, és minimum nyolc órát aludni – még akkor is, ha egyébként nagyon elfoglalt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X