Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria szépen kikerekedett

Eva Longoria szépen kikerekedett

Eva Longoriafeketehírességkismamaszínésznősztárszületett feleségekvilágsztár
0

Írta:

A 42 éves kismama talpig feketében mutatta meg pocakját.

Eva Longoria is negyven felett lesz anyuka, és nekünk úgy tűnik, nagyon is élvezi várandóssága minden percét. Aktív kismama, aki számos programot csinál férjével, José Bastonnal a kutyasétáltatástól a hajókázásig – legutóbb épp Miamiban kapták őket lencsevégre, ahol egy jachton ebédeltek.

A Született feleségek Gabrielle-je kényelmes fekete szettben, vagány napszemüvegben és flip-flop papucsban vett részt ezen a kellemes kis programon, még a szemerkélő eső sem tántorította el. Bár lehet, hogy csak alig várta az ebédet.

A világsztár januárban jelentette be, hogy kisbabát vár, aki elmondása szerint egy csodálatos családba fog érkezni. Evának ez a kicsi lesz az első gyermeke, azonban férje, José Baston már gyakorlott apuka: előző feleségével, Natalia Esperónnal két lányuk van (Natalia 22, Mariana 14 éves).

A színésznő most tehát élvezheti a „pocakos” hétköznapokat és kedvenc ételeit, a sajtokat és a palacsintát, mert hát semmit sem szeretne megvonni magától, amit megkíván. A pluszkalóriákat több sporttal szeretné lemozogni – kímélő mozgásformák közül válogat, mint például a séta, ahová imádnivaló kutyusa, Popeye is gyakran elkísérik.

Azt nem tudjuk, hogy majd a szülés után vajon hivatása és tervei miatt mennyire siet majd a plusz súly leadásával, de szerintünk egy dolog biztos: milliomos kedvese néhány (vagy épp jó pár) pluszkilóval is ugyanúgy fogja őt szeretni, mint amikor még vékonyabb volt.

És hát jó pár évig volt nagyon vékony: mindig is igazi örökmozgóként tartották számon Hollywoodban. Az aerobik oktatóból lett színésznő napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X