Főoldal > AKTUÁLIS > Jane Seymour 67 évesen is bátran visel pánt nélküli ruhát

Jane Seymour 67 évesen is bátran visel pánt nélküli ruhát

Bond-lányJane Seymourszexiszínésznősztárvilágsztár
0

Írta:

Az egykori Bond-lány hihetetlenül jól néz ki.

Mi is többször írtunk már Jane Seymourról, és persze arról, ha egyszer meg kell öregednünk, akkor szeretnénk ezt hozzá hasonlóan megtenni. A 67 éves színésznő ugyanis szuperül néz ki, amit legutóbb az Avalon Hollywood nevű night clubban megrendezett Hollywood Beauty Awards díjkiosztó gálán bizonyított ismét ország-világ előtt.

Az egykori Bond-lány egy pink színű, pánt nélküli ruhában pózolt a fotósoknak, méghozzá nagyon magabiztosan. Erre pedig minden oka meg is volt, hiszen ragyogóan nézett ki – és ezt nemcsak gyémánt kiegészítőinek és ezüstösen csillogó magassarkú cipőjének köszönhette.

Jane azt mondja, a róla keringő pletykákkal ellentétben nem plasztikai műtétek sokaságának köszönheti, hogy hatvanas évei vége felé járva is így néz ki, hanem egész másnak. Annak, hogy évek, évtizedek óta odafigyel az egészségére. Ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő diéta, mozgás és a testi, lelki, szellemi egyensúly fenntartása.

A sztár cseppet sem tartja elcsépeltnek a régi mondást, mely szerint az egészség a legfontosabb. „Gyerekként és fiatal nőként ezt még nem éreztem át, és az étrendemre sem figyeltem annyira. Sok nehéz és zsíros holland ételt ettem, de később változtattam a táplálkozásomon, és a gyerekeimet is egészséges életmódra neveltem” – mondta Jane egy korábbi interjúban.

Az Élni és halni hagyni című, 1973-as mozi Bond-lánya az utóbbi évtizedek során teljes kiőrlésű kenyérre cserélte a fehér kenyeret, a zsírosabb sajtokat pedig alacsonyabb zsírtartalmúakra. Ezen kívül minden nap igyekszik friss zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztani, melyeket családjával saját biogazdaságukban is megtermelnek.

Vörös húst ritkán fogyaszt, ellenben csirkét, halat, vegyes zöldség-körettel, illetve sok salátával szívesen szed a tányérjára ebéd- vagy vacsora gyanánt. A főétkezések közt pedig olykor elcsábul egy-egy finom falatra, de igyekszik ebben is egészséges alternatívákat választani – kedvenceivel elmondása szerint nem tud betelni.

„Imádom a bogyós gyümölcsöket, mert finomak és egészségesek, és nasinak is tökéletesek. A gyerekeimmel pisztáciát is gyakran majszolunk két étkezés között, ami szintén egészséges, finom és szívbarát csemege” – vélekedett a színésznő, aki évek óta kampányol a szívbetegségek megelőzéséért és kezeléséért.

Majd hozzátette: a rendszeres mozgást is nagyon fontosnak tartja. „Nincs szükségünk drága gépekre, inkább az a fontos, hogy a sportot az életünk részévé tegyük. Elég egy nagy séta vagy egy jó Pilates óra, amire én is gyakran járok. Emellett nyújtógyakorlatokat is végzek, és kis súlyokkal is szoktam edzeni, de soha nem viszem túlzásba” – mondta.

Jane szerint az is lényeges, hogy találjunk egy olyan hobbit, ami bármikor teljesen kikapcsol minket. „Számomra ez a festészet: a meditációm, az örömöm, a szenvedélyem. Egy ideig csak saját magamnak festegettem, aztán egyre többen látták a képeimet, és meg akarták vásárolni őket. Már nagyon sok pénzt gyűjtöttem ezekkel jótékony célra” – árulta el.

Az egykori Bond-lány tehát egészséges, fitt és kiegyensúlyozott, így szerinte akár száz évig is élhet. „Minden egyes nap kihívás számomra, hogy valami új dolgot próbáljak ki. Meg vagyok győződve arról, hogy életem utolsó napjáig aktív leszek – legyen szó akár színészetről, akár festésről, vagy mozgásról” – tette hozzá.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X