Főoldal > AKTUÁLIS > Légy kemény a teremben és az életben – így csináld!

Légy kemény a teremben és az életben – így csináld!

edzéserőedzéserősítő edzésfunkcionális edzéssport
0

Írta:

Lépj ki a komfortzónádból, ha edzésről van szó – így érhetsz el minél jobb eredményt! Ez a könyv segít ebben!

Eleged van belőle, hogy széthajtod magad a kondigépeken, de ha megemelsz egy szekrényt, napokig sajog minden tagod? Strandizmok helyett valódi erőre vágysz? Úgy érzed, megrekedt a sportkarriered? Esetleg edző vagy, aki a tanítványai, netán szülő, aki a gyerekei testi-lelki épségéért aggódik?

Akkor ismerkedj meg Zach Even-Esh-sel, a nemzetközi hírű erő- és erőnléti edzővel, aki gyerekektől olimpikonokig több mint 1000 sportolóból hozta ki a maximumot edzőtermében. Zach ki nem állhatja a mellébeszélést, a gyors változást ígérő csodapraktikákat és méregdrága ketyeréket: a kőkemény alapozásban és a legegyszerűbb módszerekben hisz. Na meg persze abban, hogy edzeni kizárólag teljes szívvel lehet és érdemes.

Lépj ki a komfortzónádból, és nézz szét magad körül! A világ egy hatalmas eszközpark, tele izgalmas formájú és felületű tárgyakkal – mindegyiken kipróbálhatod az erőd. Edzz bármivel, ami a kezed ügyébe kerül: faággal, traktorgumival, hordóval, kővel, kötéllel, paddal, pöröllyel, hogy a való élet kihívásaira is felkészítsd a tested és a szellemed!

Az underground erőedzés enciklopédiája nemcsak a szabálytalan tárgyakkal való munka világába vezet be, de az emelés, a kettlebell, a szabad súlyok, illetve a saját testsúlyos és a robbanékony gyakorlatok híveinek is izgalmas kihívás. A kötet hiánypótló munka, amely jóval többre vállalkozik gyakorlatok és edzéstervek bemutatásánál. Zach küzdelmes pályafutásának története lebilincselő, tanulságos olvasmány edzőknek, sportolóknak és szülőknek, és motivációt adhat mindazoknak, akik úgy érzik, változtatniuk kell, de nem tudják, hogyan.

Zach Even-Esh nemzetközileg elismert erő- és erőnléti edző, az Underground Strength Gym edzőterem alapítója és tulajdonosa. Edzőképzéseire a világ minden tájáról érkeznek résztvevők: erőnléti és főiskolai trénerek, aktív katonák és volt tengerészgyalogosok is.

Zach New Jersey-ben él feleségével és két gyermekével. Szerinte az erő egy élethosszig tanulható és tanulandó képesség. Célja, hogy minél több embert inspiráljon, és segítsen hozzá a valódi erő megszerzéséhez.

Ha létezik kőkemény, szuperhatékony eszköz vagy módszer az erő, a gyorsaság és az izomtömeg maximalizálására, akkor az ebben a könyvben biztosan megtalálható. A kötet már önmagában a saját testsúlyos rész miatt is megéri az árát – calisthenicsrajongóknak pedig kötelező olvasmány. Több tucat szuperhatékony gyakorlatot találsz benne. Semmi kétségem afelől, hogy az elkövetkező évtizedekben ez a könyv lesz az oldschool erősítő edzések bibliája. – Paul „Coach” Wade, a Fegyencedzés-könyvek szerzője

Zach Even-Esh könyve sokkal többről szól, mint a súlyok emelése vagy a test kondicionálása. Olyan mű ez, ami edzésre és fejlődésre inspirál, utat mutat a hatékony módszerek használatában. Igazi régi, klasszikus iskola, kemény edzések, intelligens megoldások. – Lakatos Péter, StrongFirst Master oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu – barna öv

„Ez a könyv teli van lélekkel. A testépítés, a birkózás, az erőnléti edzések és a farmeredzés megismertetésén túl Zach őszinte és konok kitartással kutat a folyamatos fizikai fejlődés működő módszere után. Tetszik az az őrülten szenvedélyes stílus, ahogy az edzettség, az erő és a funkcionalitás témájához közelít. Mintha egyetlen óriási lasszódobással fogna csokorba egy rakás edzésfajtát… Imádom a végeredményt: Zach sportolóinak funkcionális, szuperedzett fizikumát.” – Marty Gallagher, a Primitív őserő szerzője és az Egészség tiszta erőből társszerzője

„Te jó ég, össze kéne kapnom magam, és most azonnal elzúzni edzeni! Másra sem tudtam gondolni, miközben Zach új könyvét olvastam. Annyira felpiszkált, hogy alig bírtam megmaradni a egy helyben. Nemcsak keményebb edzésre sarkall, de arra is ösztönöz, hogy az életed minden területén férfivé válj.” – Jason Ferruggia, a Muscle Gaining Secrets 2.0 című könyv szerzője


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X