Főoldal > AKTUÁLIS > Brooke Shields bikinis képeken mutatta meg magát

Brooke Shields bikinis képeken mutatta meg magát

bikiniBrooke Shieldshírességkülföldi sztárszínésznősztár
0

Írta:

Brooke Shields bikinis képeken mutatta meg magát

Ki hinné, hogy már kis híján 40 év telt el A kék lagúna forgatása óta?! Nekünk is gyorsan le kellett ellenőriznünk, hogy a film tényleg 1980-as, Brooke Shields pedig akkor még alig volt 15 éves – és ha emlékszel az egzotikus szigeten játszódó mozira, abban az akkor még elég fiatal színésznő bizony nem viselt sok mindent. Ez csak onnan jutott eszünkbe, hogy a világsztár nemrég ismét egy egzotikus helyen pózolt, ahonnan ő maga töltött fel Insagramra néhány bikinis képet.

Korábban kapott hideget-meleget plasztikái miatt, ezeken a fotókon viszont nem látszik túl közelről az arca, az összhatás pedig nagyon természetes. És azt sem tagadhatjuk, hogy a lassan 53 éves színésznő szuperül néz ki bikiniben!

Alakjára sem lehet panasz, ami nem is csoda, hiszen tinédzserkora óta dolgozik alakja megőrzéséért. Habár elmondása szerint a rendszeres sport nem a vékony vonalak, hanem fittsége megtartása érdekében fontos a számára.

Brooke heti háromszor egy órát próbál mozogni, ami számára elsősorban kardiózást jelent. Ez lehet egy kiadós séta, kocogás, túrázás a családjával vagy spinning, de a színésznő a jóga nagy rajongója is. A Kék lagúna sztárja úgy érzi, az edzésektől nemcsak fittebb, hanem erősebb is lesz, ezért soha nem akarja abbahagyni a rendszeres mozgást.

Saját bevallása szerint az anyaság a legjobb alakformálás, hiszen két gyermeke mellett sokkal többet mozog, ugyanakkor kevesebbet eszik. De arra azért odafigyel, hogy a főétkezéseket ne hagyja ki, és tízórai- illetve uzsonna idején némi egészséges nassolnivaló kerüljön a keze ügyébe, például mandula, gyümölcsök vagy görög joghurt egy kis mézzel.

Reggelire rendszerint tojást, pirítóst és gyümölcsöket fogyaszt frissen facsart gyümölcslével. Ebédre olykor sajtos tésztát eszik, vacsorára pedig szívesen tálal fel indiai ételeket a családjának, melyek fűszerezését mindannyian nagyon szeretik.

„Igyekszem kevesebb szénhidrátot fogyasztani, de nem tiltok meg magamnak semmit az étrendemben. Ha valamit nem szabad, abból úgyis többet kívánok, és többet is eszem” – összegezte tapasztalatait.

„Egyébként meg az élet túl rövid ahhoz, hogy le kelljen mondanunk a legfinomabb ízekről. Tehát inkább megeszem a tésztát, ha megkívánom, majd edzés közben ledolgozom” – foglalta össze életfilozófiáját Brooke Shields korábban, egy külföldi magazinnak adott interjúja során.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X