Főoldal > AKTUÁLIS > Cameron Diaz végre pontot tett a találgatások végére

Cameron Diaz végre pontot tett a találgatások végére

Benji MaddenCameron Diazpletykaszínésznősztárvilágsztárvisszavonul
0

Írta:

A híres színésznő egy interjúban elárulta, amit már mindenki tudni akart.

Márciusban mi is beszámoltunk arról, hogy Selma Blairnek magyarázkodnia kellett, miután egy interjúban azt mondta: Cameron Diaz visszavonult a filmezéstől. Selma szerint Cameron minden idejét férjének, Benji Maddennek, és az ő zenei karrierjének akarja szentelni, és hát gyereket is akarnak. De ha nem jönne össze a baba, akkor sincs vész, majd örökbe fogadnak egy gyerkőcöt.

Selma szavait felkapta a sajtó, neki pedig a Twitteren kellett magyaráznia a bizonyítványát. Cameron nem szólalt meg azonnal az ügyben, de nemrég egy interjúban végre elmondta, amire már mindenki kíváncsi volt: azt nyilatkozta, tényleg visszavonult, és most nem csinál semmit. Így hát volt ideje részt venni a férjével Gwyneth Paltrow esküvői buliján is, ahová ebben a mélyen dekoltált, csillogó vörös ruhában érkezett.

Cameron nagyon boldognak tűnik, láthatóan bejön neki a feleség szerep. Azonban arról sincs szó, hogy otthonkában állna a tűzhely mellett, és nem is járna máson az esze, mint hogy mit főzzön a férjének vacsorára. Ugyanis fontosnak tartja szépsége, egészsége, kiegyensúlyozottsága és fittsége megőrzését is, így rendszeresen szán időt magára is.

A 45 éves színésznő igazi örökmozgó: az életét el sem tudja képzelni sport nélkül. Imád kocogni, úszni, szörfözni, pilatesezni, de az edzőtermi gyakorlatokat is örömmel és rendszeresen végzi. Ezzel együtt azt mondja, soha nem túl szigorú önmagához – a hangsúly szerinte az egyensúly megteremtésén van.

Emellett az elmúlt évek során beleszeretett a golfozásba, ami nemcsak koncentrációt, kikapcsolódást és társasági mozgásformát jelent számára, hanem azt is, hogy az órákon át tartó séta során szervezete folyamatosan égetheti a kalóriákat.

Cameron öntudatosabb, magabiztosabb és sokkal jobb formában van, mint a húszas éveiben. Épp ezért azt mondja, jobban élvezi a negyedik ikszet, mint a 15-20 évvel korábbi időszakot – már nem görcsöl annyira azokon a dolgokon, amiken korábban.

Lazaságát egyébként a konyhában is szereti megmutatni. Amikor főz, nem ragaszkodik mereven a szakácskönyvek által leírt utasításokhoz és mennyiségekhez, inkább kísérletezget. „Elsőrangú szakács. Amikor Justin Timberlake-kel járt, és először találkozott a srác mamájával, őt is elbűvölte főzőtudományával. Olasz tésztaételt készített csirkével, fokhagymával, sonkával és brokkolival” – mondta róla régebben egy ismerőse a sajtónak.

A híresség egyik kedvenc étele a grillcsirke, amit a megfelelő proteinbevitel miatt olykor reggelire is képes megenni. „A csirkemellen kívül szívesen eszem halat, rákféléket és steaket. A fehér ételeket viszont kerülöm, így a tészta, kenyér vagy kristálycukor nem szerepel az étrendemben” – mondta korábban Cameron Diaz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X