Főoldal > AKTUÁLIS > Cameron Diaz gonosz tréfa áldozata lett

Cameron Diaz gonosz tréfa áldozata lett

Cameron Diazdiétaegészségkülföldi sztárselma blairszínésznősztárvilágsztár
0

Írta:

Selma Blairnek magyarázkodnia kellett amiatt, amit kolléganőjéről és barátnőjéről mondott.

Viccelődni lehet, sőt, mi is nagyon bírjuk a viccet – egy kis hülyéskedés szerintünk a legborzalmasabb napot is fel tudja dobni. Ha viszont a dolog valakire nézve negatív lehet, vagy abból valakinek kára származhat, az már nem oké. És akkor már hiába is mondja a poénkodó, hogy ja, bocs, csak vicc volt… olyankor már senkinek nincs kedve jóízűen nevetni.

Ezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennünk, amikor a napokban azt olvastuk, hogy Selma Blair egy interjúban azt mondta: Cameron Diaz visszavonult a filmezéstől, hogy minden idejét férjének, Benji Maddennek, és az ő zenei karrierjének szentelje. Állítása szerint a pár továbbra is szeretne közös gyereket, ha pedig nem jön össze a vágyuk, akkor örökbe fogadnak egy babát.

Selma szavait annyira felkapta a sajtó, hogy nem sokkal később a Twitteren kellett magyaráznia a bizonyítványát. Azt írta, Cameron nem vonult vissza, ő pedig csak viccelt, de ezennel ő (mármint Selma) vonul vissza, mint Cameron Diaz szóvivője.

A szőke világsztár visszavonulásáról szóló állítást egyébként azért is hitte el gyorsan a fél világ, mert Cameron az utóbbi időben tényleg nem forgatott. Az IMDb-n az utolsó film a neve alatt a 2014-es Annie, és nincs is feltüntetve, hogy színésznőként vagy akár producerként újabb munkára készülne.

Azonban arról sincs szó, hogy otthonkában állna a tűzhely mellett, és nem is járna máson az esze, mint hogy mit főzzön a férjének vacsorára. Cameron ugyanis fontosnak tartja szépsége, egészsége, kiegyensúlyozottsága és fittsége megőrzését is, így rendszeresen szán időt magára is.

A 45 éves színésznő igazi örökmozgó: az életét el sem tudja képzelni sport nélkül. Imád kocogni, úszni, szörfözni, pilatesezni, de az edzőtermi gyakorlatokat is örömmel és rendszeresen végzi. Ezzel együtt azt mondja, soha nem túl szigorú önmagához – a hangsúly szerinte az egyensúly megteremtésén van.

Emellett az elmúlt évek során beleszeretett a golfozásba, ami nemcsak koncentrációt, kikapcsolódást és társasági mozgásformát jelent számára, hanem azt is, hogy az órákon át tartó séta során szervezete folyamatosan égetheti a kalóriákat.

Cameron öntudatosabb, magabiztosabb és sokkal jobb formában van, mint a húszas éveiben. Épp ezért azt mondja, jobban élvezi a negyedik ikszet, mint a 15-20 évvel korábbi időszakot – már nem görcsöl annyira azokon a dolgokon, amiken korábban.

Lazaságát egyébként a konyhában is szereti megmutatni. Amikor főz, nem ragaszkodik mereven a szakácskönyvek által leírt utasításokhoz és mennyiségekhez, inkább kísérletezget. „Elsőrangú szakács. Amikor Justin Timberlake-kel járt, és először találkozott a srác mamájával, őt is elbűvölte főzőtudományával. Olasz tésztaételt készített csirkével, fokhagymával, sonkával és brokkolival” – mondta róla régebben egy ismerőse a sajtónak.

A híresség egyik kedvenc étele a grillcsirke, amit a megfelelő proteinbevitel miatt olykor reggelire is képes megenni. „A csirkemellen kívül szívesen eszem halat, rákféléket és steaket. A fehér ételeket viszont kerülöm, így a tészta, kenyér vagy kristálycukor nem szerepel az étrendemben” – mondta korábban Cameron Diaz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X