Főoldal > AKTUÁLIS > Cameron Diaz eltűnt!

Cameron Diaz eltűnt!

Benji MaddenboldogságCameron Diazegészségházasságszépségszerelemszínésznősztár
0

Írta:

A 44 éves színésznő nemrég őszintén beszélt arról, miért tűnt el Hollywoodból.  

Ha valaki rengeteget dolgozik, és alig jut egy kis ideje magára, az egy idő után felteszi a nagy kérdést: ki is vagyok én tulajdonképpen? Nos, úgy három éve Cameron Diaz életében is eljött ez a pillanat. Besokallt, nem volt boldog, és úgy érezte, az élete nem teljes. Panaszra persze szerintünk, átlagemberek szerint semmi oka nem volt, hiszen mesés karriert mondhat magáénak, és amerre csak járt, mindenki a lábai előtt hevert. Ő viszont másra vágyott.

A 44 éves színésznőnek a 2014-es Annie óta nem jött ki új filmje – állítása szerint ez tudatos döntés eredménye: fel kellett lélegeznie, el kellett gondolkodnia újra azon, ki is ő és mik teszik boldoggá az életben. Most pedig, hogy újra teljesnek érzi magát, ismert barátnőivel és sógornőjével, Nicole Richie-vel egy csajos beszélgetés keretében mesélt néhány dologról – a moderátor Gwyneth Paltrow is csillogó szemmel hallgatta.

Cameron életében ugyanis a fő változás mindenképpen az, hogy két éve férjhez ment: a nemrég nálunk koncertező Good Charlotte zenekarból ismert Benji Maddennek mondta ki a boldogító igent. És hogy az ő házasságuk mitől működik? Cameron szerint a válasz összetett, valahol viszont mégis egyszerű.

A híres szőkeség úgy érzi, férje mindenben támogatja, inspirálja őt, és nem mellékesen egyenlő félként kezeli. Szerinte ők ketten eléggé különbözőek, de remekül kiegészítik egymást. „Néha úgy érzem, egyszerűen csak túl furák vagyunk a másiknak” – tette hozzá nevetve. Nicole Richie pedig azzal egészítette ki mondandóját, hogy Maddenéknél bizony a család egy elég erős intézmény – és ő már csak tudja, mivel Benji testvérének, Joelnek a felesége.

Cameronra visszatérve, mi úgy látjuk, hogy sem a belőle áradó derűt, sem mosolyát, sem pedig fantasztikus alakját nem veszítette el, a rajongók pedig nem felejtették el ezeket – hogyan is tehetnék? Hiszen a 44 éves színésznő ezen vonásai örökre bevésődtek azok szívébe, akik kedvelik őt.

Ami az alakját illeti, ezt a testet nem egy nap alatt formálta ilyenné, hanem bizony éveken át tartó kitartó munkával. Azt mindannyian tudjuk róla, hogy a sport szerelmese: imád kocogni, úszni, szörfözni, pilatesezni, de az edzőtermi gyakorlatokat is örömmel és rendszeresen végzi. Ha pedig egy-egy filmszerepre készül, ezekre még jobban odafigyel, ezzel együtt azt mondja, soha nem túl szigorú önmagához. A hangsúly szerinte az egyensúly megteremtésén van.

Emellett az elmúlt évek során beleszeretett a golfozásba, ami nemcsak koncentrációt, kikapcsolódást és társasági mozgásformát jelent számára, hanem azt is, hogy az órákon át tartó séta során szervezete folyamatosan égetheti a kalóriákat.

Cameron öntudatosabb, magabiztosabb és sokkal jobb formában van, mint a húszas éveiben. Épp ezért azt mondja, jobban élvezi a negyedik ikszet, mint a 15-20 évvel korábbi időszakot – már nem görcsöl annyira azokon a dolgokon, amiken korábban.

Lazaságát egyébként a konyhában is szereti megmutatni. Amikor főz, nem ragaszkodik mereven a szakácskönyvek által leírt utasításokhoz és mennyiségekhez, inkább kísérletezget. „Elsőrangú szakács. Amikor Justin Timberlake-kel járt, és először találkozott a srác mamájával, őt is elbűvölte főzőtudományával. Olasz tésztaételt készített csirkével, fokhagymával, sonkával és brokkolival” – mondta róla régebben egy ismerőse a sajtónak.

A híresség egyik kedvenc étele a grillcsirke, amit a megfelelő proteinbevitel miatt olykor reggelire is képes megenni. „A csirkemellen kívül szívesen eszem halat, rákféléket és steaket. A fehér ételeket viszont kerülöm, így a tészta, kenyér vagy kristálycukor nem szerepel az étrendemben” – mondta Cameron.

Fotó: Eonline, Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X