Főoldal > AKTUÁLIS > Cameron Diaz férjhez megy?

Cameron Diaz férjhez megy?

diétaeljegyzésfitneszfogyásházasságszépségsztár
0

Írta: and

Cameron Diaz az egyik olyan színésznő Hollywoodban, akinek a boldogságáért valószínűleg te is

Cameron Diaz az egyik olyan színésznő Hollywoodban, akinek a boldogságáért valószínűleg te is drukkolsz egy kicsit, legalább a szíved mélyén. Eltaláltuk? Nos, könnyen lehet, hogy a híresség hamarosan révbe ér, már ha hihetünk a jeleknek és a szóbeszédnek.

A 42 éves világsztár bal kezének gyűrűs ujján ugyanis újabban egy mutatós gyűrű látható, amit a hírek szerint párjától, Benji Maddentől kapott. És bár a színésznő nemrég azt nyilatkozta, hogy sem vőlegényt, sem férjet nem keres magának, könnyen lehet, hogy az élet ezt tartogatja számára. Ugyanis nemrég olvastuk, hogy Benji eladta lakását, ami közös fészek kialakítását is jelezheti…

camerondiaz2.JPG ()Ha férjhez megy, abban biztosak vagyunk, hogy Cameron lesz az egyik legcsinosabb menyasszony, akit az utóbbi években láthattunk a sztárok világában. És ehhez még különösebb fogyókúrára vagy extra sportolásra sem lenne szüksége, mivel egészséges életmódjának és a rendszeres mozgásnak köszönhetően szuper formában van.

A színésznő imád kocogni, úszni, szörfözni, de az edzőtermi gyakorlatokat is örömmel és rendszeresen végzi. Ha pedig egy-egy filmszerepre készül, ezekre még jobban odafigyel, ezzel együtt azt mondja, soha nem túl szigorú önmagához. A hangsúly szerinte az egyensúly megteremtésén van.

Az edzőteremben egész testét igyekszik még tökéletesebbre formálni. Sokak szerint ebben fontos szerep jut az intenzív erősítő- és kardió-gyakorlatoknak, illetve egyik kedvenc mozgásformájának, a Pilatesnek is. Az elmúlt évek során pedig beleszeretett a golfozásba is, ami nemcsak koncentrációt, kikapcsolódást és társasági mozgásformát jelent számára, hanem azt is, hogy az órákon át tartó séta során szervezete folyamatosan égetheti a kalóriákat.

camerondiaz3.jpg ()Ami pedig a kalóriák bevitelét jelenti, Cameron odafigyel arra, hogy ezt milyen ételekkel teszi, de nem számolja kényszeresen a kalóriákat, grammokat, egyéb mennyiségeket. Egyik kedvenc étele a grillcsirke, amit a megfelelő proteinbevitel miatt olykor reggelire is képes megenni. „A csirkemellen kívül szívesen eszem halat, rákféléket és steaket. A fehér ételeket viszont kerülöm, így a tészta, kenyér vagy kristálycukor nem szerepel az étrendemben” – mondta.

A színésznő egyébként nagyon jó szakácsnő is. Amikor főz, nem ragaszkodik mereven a szakácskönyvek által leírt utasításokhoz és mennyiségekhez, inkább kísérletezget. „Elsőrangú szakács. Amikor Justin Timberlake-kel járt, és először találkozott a srác mamájával, őt is elbűvölte főzőtudományával. Olasz tésztaételt készített csirkével, fokhagymával, sonkával és brokkolival” – mondta róla régebben egy ismerőse a sajtónak.

Cameronról összességében elmondhatjuk, hogy öntudatosabb, magabiztosabb és sokkal jobb formában van, mint a húszas éveiben. Épp ezért azt mondja, jobban élvezi a negyedik ikszet, illetve az azt követő éveit, mint a 15-20 évvel korábbi időszakot. Elfogadta önmagát, és szereti az életet – most már ezt tartja szem előtt, nem pedig azt, hogy mindenki elvárásainak megfeleljen. Szerintünk jól gondolja, és reméljük, hogy még sokáig ilyen boldognak és kiegyensúlyozottnak láthatjuk őt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X