Főoldal > AKTUÁLIS > Furcsa betegség érte utol Cameron Diazt

Furcsa betegség érte utol Cameron Diazt

betegségCameron Diazgyógyulásszínésznősztár
0

Írta:

Az esetről nemrég beszélt először a világhírű színésznő.

A legtöbben azt gondoljuk Cameron Diazról, hogy a színésznő mindig, minden helyzetben magabiztos lehet, hiszen vonzó, sikeres, mindene megvan és nem mellesleg nagyon csinos is. Nos, a 44 éves világsztár erre nemrég rácáfolt: elárulta ugyanis, hogy még 2013-ban, A test könyve (The Body Book: Feed, Move, Understand and Love Your Amazing Body) című munkájának megjelenése előtt annyira bestresszelt, hogy az már fizikai tüneteket is okozott nála.

„Kiment a hátam, levegőt is alig kaptam. Egy teljes hétig feküdnöm kellett. Ilyesmit soha azelőtt nem tapasztaltam” – árulta el a világsztár. Majd hozzátette: a szó szerinti értelemben is bénító félelmet az okozta, hogy egészen addig a filmszerepeiben nem önmagát adta, csupán a színészi játékával keltett életre karaktereket különböző produkciókban. Ez a könyv viszont teljes mértékben ő, minden egyes szavában, és attól félt, hogy mi van, ha ez majd nem tetszik az embereknek – ha nem fogadják el, és majd nem szeretik őt.

Szerencsére úgy tűnik, félelmei alaptalannak bizonyultak. Hogy is ne fogadta volna el a világ Hollywood egyik legsportosabb színésznőjének könyvét?! Cameron a mindennapokban is a sport szerelmese: imád kocogni, úszni, szörfözni, de az edzőtermi gyakorlatokat is örömmel és rendszeresen végzi. Ha pedig egy-egy filmszerepre készül, ezekre még jobban odafigyel, ezzel együtt azt mondja, soha nem túl szigorú önmagához. A hangsúly szerinte az egyensúly megteremtésén van.

Az edzőteremben egész testét igyekszik még tökéletesebbre formálni. Sokak szerint ebben fontos szerep jut az intenzív erősítő- és kardió-gyakorlatoknak, illetve a híresség egyik kedvenc mozgásformájának, a Pilatesnek is.

Emellett az elmúlt évek során beleszeretett a golfozásba, ami nemcsak koncentrációt, kikapcsolódást és társasági mozgásformát jelent számára, hanem azt is, hogy az órákon át tartó séta során szervezete folyamatosan égetheti a kalóriákat.

Cameron öntudatosabb, magabiztosabb és sokkal jobb formában van, mint a húszas éveiben. Épp ezért azt mondja, jobban élvezi a negyedik ikszet, mint a 15-20 évvel korábbi időszakot – már nem görcsöl annyira azokon a dolgokon, amiken korábban.

Lazaságát egyébként a konyhában is szereti megmutatni. Amikor főz, nem ragaszkodik mereven a szakácskönyvek által leírt utasításokhoz és mennyiségekhez, inkább kísérletezget. „Elsőrangú szakács. Amikor Justin Timberlake-kel járt, és először találkozott a srác mamájával, őt is elbűvölte főzőtudományával. Olasz tésztaételt készített csirkével, fokhagymával, sonkával és brokkolival” – mondta róla régebben egy ismerőse a sajtónak.

A híresség egyik kedvenc étele a grillcsirke, amit a megfelelő proteinbevitel miatt olykor reggelire is képes megenni. „A csirkemellen kívül szívesen eszem halat, rákféléket és steaket. A fehér ételeket viszont kerülöm, így a tészta, kenyér vagy kristálycukor nem szerepel az étrendemben” – mondta Cameron.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X