Főoldal > AKTUÁLIS > Meghan Markle és Harry herceg tényleg csak egy mini nászútra jut el?

Meghan Markle és Harry herceg tényleg csak egy mini nászútra jut el?

Harry hercegkirályi esküvőkülföldi sztárMeghan Marklemenyasszonysztár
0

Írta:

Hosszabb időre most nem tudnak kettesben maradni, vagy csak jól titkolják, hová utaznak majd valójában?

Meghan Markle és Harry herceg álomesküvője és fantasztikus esküvői bulija után újabb dolog foglalkoztatja a fél világot: hová megy majd nászútra Sussex hercege és hercegnéje? Nos, ha te is azt gondolnád, hogy a Föld túloldalán vagy egy mesés trópusi paradicsomban töltik majd a mézesheteket, akkor tévedsz. A DailyMail ugyanis azt írja, hogy a fiatal házasok elfoglaltságaik miatt mindössze egy kétnapos dublini mini nászutat terveznek. Erre valamikor az esküvőt követő hetekben kerül majd sor, vagyis épp mostanság.

De vajon tényleg nem tudnak, vagy nem akarnak hosszabb időre elutazni, vagy egyelőre jól titkolják az igazi nászút helyét és idejét?

Egy biztos: ők ketten most nagyon boldogok, és valószínűleg nem az a lényeg számukra, hogy hol töltik a következő napokat, hanem az, hogy végre egybekeltek. A 36 éves színésznő gyönyörű és szupercsinos volt menyasszonyként is, ami nem is csoda, hiszen évek óta ragaszkodik étrendjéhez, illetve kedvenc mozgásformáihoz. Meghan gyerekkora óta a jóga szerelmese – ez nem is csoda, hiszen anyukája jógaoktató. Így hát – ahogy ő is fogalmazott nemrég – ez a mozgásforma valósággal a vérében van.

És ő is biztos abban, hogy erejét, rugalmasságát, lazítási és összpontosítási képességét is kedvenc mozgásformájának köszönheti. Az pedig, hogy jól alszik és boldog embernek vallja magát, már „csak” egy kis plusz – vagy inkább nagy plusz –, amit a jóga adott neki.

Persze nemcsak a jógának köszönheti szuper alakját. Harry herceg felesége más mozgásformákat is szeret – például a futást –, emellett pedig az étkezésre is ügyel: próbál olyan tisztán étkezni, amennyire csak lehet.

Meghan próbálja kerülni azokat az ételeket, amikről észrevette, hogy a fogyasztásuk eltelítődik a gyomra, és lomhának érzi magát. „Hétköznapokon próbálom betartani a vegán étrendet, és amikor csak lehet, friss zöld smoothie-t iszom, de hétvégén is főleg halat és zöldségeket eszem. Ez nem jelenti azt, hogy mindig nemet tudnék mondani a kedvenc finomságaimra” – mondta.

Bizony: ő is tudja, hogy nem attól lesz boldog, ha csak halat eszik zöldségekkel, úgyhogy olykor megiszik egy pohár bort, vagy rendesen megszórja sajttal a tésztát, amit vacsorára választott magának. A lényeg a mértékletességen van, nem pedig azon, hogy mindig minden finom falatot elutasíts – vallja a színésznő.

Meghan számára sem a szabályok, sem a rutin nem nyűg. Sőt, ő eddig is úgy élt, hogy azt vallotta: a rutin igenis fontos. Szerinte egy zsúfolt napon is nyugodtabb és összeszedettebb leszel, ha pontosan tudod, mikor mi a dolgod, mit teszel vagy eszel.

Amikor forgatott, ébredés után rendszerint egy pohár langyos citromos vizet ivott, majd reggelire zabkását evett. Ez egész délelőttre feltöltötte őt energiával, és nem farkaséhesen esett neki ebédnél a svédasztalnak, hanem legtöbbször beérte egy salátával, vacsorára pedig általában egy tányér tésztát rendelt.

A hercegné hétvégenként általában omlettet reggelizik, tenger gyümölcseit ebédel és levest vacsorázik. Ha ideje engedi, ő főz, mert így pontosan tudja, hogy mi, illetve miből mennyi kerül az ételbe, amit megeszik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X