Főoldal > AKTUÁLIS > Emma Watson újra szingli

Emma Watson újra szingli

chord overstreetEmma WatsonGleeHarry Potterkülföldi sztárszakításszínészszínésznősztár
0

Írta:

Sokan még a barátja nevét sem jegyezték meg, mire Emma Watson már szakított is.

Emma Watson és a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatból is ismert Chord Overstreet tavaly év végén találkoztak, nem sokkal azután, hogy Emma lezárta korábbi kapcsolatát. Eleinte csak ismerkedtek, lassan haladtak, aztán próbáltak a nyilvánosság kizárásával találkozgatni, de hát ez nem igazán sikerült nekik – lévén, hogy Emma a Harry Potter mozik miatt évek óta világsztárnak számít.

Az elmúlt időszakban tehát többször is lefotózták őket, és a fotókon elég szerelmesnek tűntek.

Ahelyett viszont, hogy szorosabbra fűzték volna kapcsolatukat, a 28 éves színésznő szakított a sorozatszínéssszel. Egy ismerősük a brit The Sun című lapnak elmondta, hogy tényleg jól indultak a dolgok, de ez az egész egyszerűen nem működött köztük, így most megint mindketten egyedülállóak. Emma a jelek szerint már nem is követi Instagramon exét.

Akik el akarják viccelni a dolgot – félreértés ne essék: mi nem akarjuk –, azok azt mondják, talán az állhat a szakítás mögött, hogy Chordot elijesztette egykori párjának néhány bizarr fürdőszobai szokása. A Harry Potter mozik Hermionéja ugyanis napi két-három fürdőt vesz (időnként onnan bonyolítja telefonhívásait is) – de ez még semmi! –, kilencéves kora óta szőkíti a bajuszát, na és egy ideje nemcsak a hajvégeit olajozza, hanem a fanszőrzetét is.

Ezek hollywoodi mércével mérve tényleg kicsit furcsa szokások, de mi díjazzuk Emma bátorságát, hogy beszélt ezekről. Egyébként pedig végre egy olyan színésznő, aki mer különbözni – na és persze ezt is nagyon természetesen teszi.

Ami diétáját illeti, ebben is a természetesség és a mértékletesség híve. Semmit sem visz túlzásba, de azért azt szereti tudni, hogy mindent megtett jó formája érdekében. „Kerülöm a feltűnést, ezért nem szívesen járok edzőterembe. Inkább otthon tornázom, vagy futni megyek a természetbe” – árulta el korábban.

Emma egyébként a golf, a kosárlabdára hasonlító netball és a gyephoki nagy rajongója is. „Óriási bennem a versenyszellem. Ha a gyephoki meccsen veszít a csapatunk, az rettentően érzékenyen érint. Olyankor képes vagyok sokáig lógatni az orrom. A többiek talán még elmennek valahová a meccs után, de én inkább veszek egy forró fürdőt, és közben a vereségen búslakodom” – árulta el egy korábbi interjúban.

Azt sem titkolja, hogy kifejezetten szeret sportolni, sőt, az izzadás miatt sem érzi magát kényelmetlenül. Nem is érti, a lányok miért félnek attól, ha egy kicsit megizzadnak, ugyanis szerinte nincs annál bájosabb, mint amikor valaki egy kiadós gyephoki meccs után kipirulva, csillogó szemmel jön le a pályáról.

A híresség az étkezésére is odafigyel. Nem helyesli a koplalást és a szigorú diétákat, amiknek ismerősei alávetik magukat, ő inkább az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra törekszik. Nagyon szereti a spanyol és a francia konyhát, új kedvencei viszont az édes amerikai aprósütemények, amelyekből igyekszik mértékkel fogyasztani.

A gyönyörű sztár egyik hobbija a divat, aminek nemcsak a gálákra és premierekre készülve hódolhat, hanem reklámokon dolgozva is: az utóbbi évek során többek közt a Burberry és a Lancome kampányaiban is szerepelt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X