Főoldal > AKTUÁLIS > Gyászol Eva Longoria

Gyászol Eva Longoria

babaEva Longoriakismamakülföldi sztárkutyasztárterhesvárandós
0

Írta:

Még gyermeke születése előtt érte a nagy szívfájdalom: el kellett búcsúznia valakitől, akit szintén kisbabájaként szeretett.

Cikkünk születésének pillanatában még nem jött hír arról, hogy világra jött volna Eva Longoria első gyermeke, azt viszont már tudjuk, hogy a színésznőt nemrég hatalmas szívfájdalom érte: el kellett búcsúznia a kiskutyájától, Jinxy-től. A kis fehér kutyus 15 éves volt, és június közepén hunyt el – Eva Instagramon azt írta, hogy stroke-ot kapott, amiből már nem épült fel.

Az állatorvosi rendelőben a karjai közt halt meg az, aki, őt idézve: „a gyermekem volt, mielőtt ez a kisbaba a hasamban megérkezett volna”.

A Született feleségek színésznője most biztosan nagyon szomorú, de az erőt adhat neki, hogy napokon belül valóra válik egyik nagy álma: anyuka lesz. Nekünk úgy tűnik, hogy a pocakos hétköznapokat is nagyon élvezte (posztolt arról, milyen bizarr étkezési szokásai lettek várandósan), illetve szerintünk az is bejön neki, hogy semmit sem kell megvonnia magától, amit csak megkíván. Miért is kéne, hiszen sokkal fontosabb számára, hogy születendő gyermeke mindent megkapjon, mint az, hogy néhány kilóval többet szed-e fel a várandóssága alatt.

A pluszkalóriákra persze nem akar csak legyinteni, mert tudja, hogy ez számos egészségügyi kockázattal jár, ezért a finomságokat több sporttal szeretné lemozogni. Kímélő mozgásformák közül válogat, mint például a séta, ahová párja és megmaradt kutyusa, Popeye is gyakran elkísérik.

Azt nem tudjuk, hogy majd a szülés után vajon hivatása és tervei miatt mennyire siet majd a plusz súly leadásával, de szerintünk az ezer százalék, hogy milliomos kedvese néhány (vagy épp jó pár) pluszkilóval is ugyanúgy fogja őt szeretni, mint amikor még vékonyabb volt.

És hát Eva jó pár évig volt nagyon vékony: mindig is igazi örökmozgóként tartották számon Hollywoodban. Az aerobik oktatóból lett színésznő napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban a sztár.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X