Főoldal > AKTUÁLIS > Bizarr dolgokat eszik kismamaként Eva Longoria

Bizarr dolgokat eszik kismamaként Eva Longoria

Eva Longoriakismamakülföldi sztársztárterhesvárandós
0

Írta:

Két ember helyett eszik, és néha egészen meglepő párosításokat képes eltüntetni – mint szinte minden leendő anyuka.

Eva Longoria januárban jelentette be, hogy kisbabát vár. Azóta a fél világ szorít neki, és rajongói vele együtt várják, hogy élete ezzel a várva várt fiúcskával – mert hogy kisfiuk lesz férjével, José Bastonnal – végre teljessé váljon.

Addig pedig már nem is kell sokat várni, hiszen a Született feleségek sztárja már mindenórás terhes. De az élet Eva várandósságának utolsó napjaiban is édes, vagy hát… mindenízű. Mert hogy a 43 éves színésznő két ember helyett eszik, méghozzá minden olyan őrületesen bizarr étel- és italkombinációt, amit csak megkíván.

Néhány napja például Instagramra posztolta, hogy ki sem szedi a sütit tányérra a formából, hanem abból eszi, és az édességet savanyú uborka levével öblíti le. Na persze lehet, hogy a két felvétel közt eltelt azért egy kis idő (legalább két perc), de az biztos, hogy Eva is ugyanolyan furcsa dolgokat kíván, mint bármelyik kismama.

Nekünk úgy tűnik, hogy nagyon élvezi a pocakos hétköznapokat, és azt, hogy semmit sem kell megvonnia magától, amit csak megkíván. Miért is kéne, hiszen sokkal fontosabb számára, hogy születendő gyermeke mindent megkapjon, mint az, hogy néhány kilóval többet szed-e fel a várandóssága alatt.

A pluszkalóriákra persze nem akar csak legyinteni, mert tudja, hogy ez számos egészségügyi kockázattal jár, ezért a finomságokat több sporttal szeretné lemozogni. Kímélő mozgásformák közül válogat, mint például a séta, ahová párja és imádnivaló kutyusa, Popeye is gyakran elkísérik.

Azt nem tudjuk, hogy majd a szülés után vajon hivatása és tervei miatt mennyire siet majd a plusz súly leadásával, de szerintünk az ezer százalék, hogy milliomos kedvese néhány (vagy épp jó pár) pluszkilóval is ugyanúgy fogja őt szeretni, mint amikor még vékonyabb volt.

És hát Eva jó pár évig volt nagyon vékony: mindig is igazi örökmozgóként tartották számon Hollywoodban. Az aerobik oktatóból lett színésznő napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X