Főoldal > AKTUÁLIS > Könnyekben tört ki a várandós Eva Longoria

Könnyekben tört ki a várandós Eva Longoria

Eva Longoriakülföldi sztárszínésznősztárszületett feleségterhesvárandósvilágsztár
0

Írta:

A Született feleségek színésznője ezért pityeredett el a babaváró buliján.

Május első hétvégéjén tartotta babaváró buliját Eva Longoria. A Született feleségek színésznője olyan hírességek társaságában élvezte ezt a pizsamaparti jeligére szervezett, igencsak fontos eseményt, mint Marcia Cross, Melanie Griffith, Sophia Bush, Roselyn Sanchez vagy Elizabeth Banks.

A hangulat egy névtelenül nyilatkozó barát elmondása szerint tényleg szuper volt: a vendégek élvezték a nyakmasszázst, pedikűrt, a bőséges italkínálatot és a helyszínen szervezett játékokat, Eva pedig sokat nevetett, és gyakran simogatta meg a pocakját.

Hogy akkor mégis miért sírta el magát? Nos hát, úgy tudjuk, a buli végén megjelent a férje, Jose Baston, aki megköszönte a vendégeknek a részvételt, majd hozzátette, hogy alig várják már első közös gyermeküket. Az érzékeny lelkű és nagyon boldog kismamát ezek a szavak hatották meg könnyekig.

A 43 éves világsztár egyébként januárban jelentette be, hogy kisbabát vár. Evának ez a kicsi lesz az első gyermeke, azonban férje, José Baston már gyakorlott apuka: előző feleségével, Natalia Esperónnal két lányuk van (Natalia 22, Mariana 14 éves).

A színésznő most tehát élvezheti a „pocakos” hétköznapokat és kedvenc ételeit, a sajtokat és a palacsintát, mert hát semmit sem szeretne megvonni magától, amit megkíván. A pluszkalóriákat több sporttal szeretné lemozogni – kímélő mozgásformák közül válogat, mint például a séta, ahová imádnivaló kutyusa, Popeye is gyakran elkíséri.

Azt nem tudjuk, hogy majd a szülés után vajon hivatása és tervei miatt mennyire siet majd a plusz súly leadásával, de szerintünk egy dolog biztos: milliomos kedvese néhány (vagy épp jó pár) pluszkilóval is ugyanúgy fogja őt szeretni, mint amikor még vékonyabb volt.

És hát jó pár évig volt nagyon vékony: mindig is igazi örökmozgóként tartották számon Hollywoodban. Az aerobik oktatóból lett színésznő napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X