Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria megsérült

Eva Longoria megsérült

balesetEva Longoriasérülésszínésznősztárszületett feleségektest
0

Írta:

A Született feleségek színésznőjét Spanyolországban érte baleset.

Az utóbbi időben már természetessé vált számunkra, hogy ha Eva Longoria nevét olvassuk valahol, akkor biztosan a súlyáról írnak. Hát, most nem ez történt, a DailyMail ugyanis friss cikkében arról számol be, hogy a 42 éves világsztár nemrég rejtélyes sérülést szenvedett: ők úgy tudják, legutóbbi spanyolországi nyaralása során eltörte a lábát.

Evát többször is lefotózták már egy futurisztikus csizmát idéző lábrögzítőben, amit azért kell viselnie, mert az inak és szalagok is megsínylették a balesetét – most egy ideig ez a rögzítő segíti őt a gyógyulásban, egyúttal ez funkcionál állandó kiegészítőjeként is, akár kimegy az utcára valamiért, akár egy rendezvényen vesz részt.

Legutóbb néhány napja a legújabb Ken Paves szalon Los Angeles-i megnyitóján Victoria Beckham társaságában kapták őt lencsevégre. Victoria Instagramon is üzent neki, hogy imádja a csizmáját és persze őt is.

Eva egyébként jókedvűnek tűnik minden róla készült fotón, és a DailyMail azt írja, a munkát is folytatja, így sérülése semmiben sem akadályozza. Ami pedig a mindenki által annyit emlegetett pluszkilókat illeti, Eva köszöni szépen, így is jól érzi magát a bőrében, és szerintünk nap mint nap megkapja az őt megillető megerősítést férjétől, Jose Bastontól is, hogy ő így is gyönyörű és vonzó nő. Milliomos kedvese most is rajongva szereti őt, pont annyira (vagy még jobban), mint amikor néhány kilóval kevesebb volt.

És hát jó pár évig volt nagyon vékony: mindig is igazi örökmozgóként tartották számon Hollywoodban. Az aerobik oktatóból lett színésznő napi másfél-két órát sportolt, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardió és súlyzós gyakorlatok jöttek, vagy úszni ment, harmadnap pedig a barátaival túrázott egyet.

Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társult nála. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.

Hát, étrendjén egy ideje lazított egy kicsit, de egy dolog tény: szuperül néz ki, legyen 40 kiló vagy mondjuk 60. Ő a legjobb példa arra, hogy nem a kilók száma a legfontosabb, hanem az, hogy elfogadjuk magunkat, és derűsen tekintünk saját magunkra, tökéletlenségeinket is beleértve.

Eva szeret új mozgásformákat is kipróbálni. A Hollywoodban is népszerű soul cyclinggal is így volt, és nagy rajongója lett a spinninghez hasonló, gyertyafénynél végzett mozgásformának. Ám amikor két hónap kihagyás után ment újra órára, elmondása szerint csaknem belepusztult az edzésbe – persze értjük a túlzást. Aztán jött a nyár, amikor inkább a vízi sportoknak hódolt, de ő is tudja, hogy nem örökre mondott sportot a soul cyclingnak, sőt, hamarosan visszatér ehhez a mozgásformához.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X