Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen szexinek még nem láttad Zendayát!

Ilyen szexinek még nem láttad Zendayát!

külföldi sztárszexisztárzendaya
0

Írta:

A 21 éves világsztár most megmutatta a dögösebb oldalát is.

A Disney-sztárból lett színész-énekesnő, Zendaya általában a visszafogottság híve: nem tárja a világ elé magánéletének minden egyes mozzanatát, és ha meg kell jelennie valahol, rendszerint akkor is szerényen, de csinosan öltözik fel.

Épp ezért volt meglepő, hogy legutóbb, az MTV Movie & TV Awards díjkiosztó gálán milyen dögösre vette a figurát: egy barna August Getty bőrruhában jelent meg a Santa Monicán tartott rendezvényen. Alá nem vett fel melltartót, és hát a ruci oldalkivágásának köszönhetően melleiből is többet láthattak a rajongók, mint eddig.

Szó ami szó, Zendaya aranyos kislányból tényleg egy szupercsinos nővé cseperedett. Alakját egyrészt a géneknek és fiatal korából adódóan gyors anyagcseréjének köszönheti – ő maga is elmondta, hogy nem ügyel még túlságosan arra, mennyit eszik egy nap, és nem is fogyókúrázik soha –, másrészt pedig annak, hogy szinte állandóan mozgásban van.

Rajongóinak korábban azt tanácsolta, hogy a fittség elérése és megőrzése érdekében találjanak olyan mozgásformákat, amelyekben örömüket lelik – nem kell azokat sportokat erőltetni, amiket nem szívesen csinálnak, mert azok tartósan úgysem fognak beválni. Zendaya például táncolni és bokszolni szeret legjobban, illetve azt is élvezi, ha ő maga állíthat össze különböző koreográfiákat.

Ami az étkezéseket illeti, a 21 éves sztár igyekszik odafigyelni, hogy a főétkezéseket soha ne hagyja ki, ne felejtse el. Tányérjára sosem szed húst – 9 éves kora óta vegetáriánus. Azt mondja, nem azért lett vega, mert annyira imádja a zöldségeket, hanem azért, mert nagyon szereti az állatokat.

„Arra emlékszem gyerekkoromból, hogy nekem mindig is fura érzés volt húst enni” – mondta korábban. De egy fogás azért hiányzik neki ebből az időszakból, az az anyukája által készített pulyka burger – ezt még semmi mással nem tudta helyettesíteni.

A húsevés mellett még egy dolgot mellőz: az edzőterembe járást. De ez nem azt jelenti, hogy szívesebben szánja pihenésre a szabadidejét – egy ilyen örökmozgó, mint Zendaya, ezt nem is tudná megtenni. Elmegy inkább egy táncstúdióba koreográfiákat összerakni, gyakorolni, vagy a szabadban sportol valamit.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X