Főoldal > AKTUÁLIS > Milyen nagy már Kate Hudson pocakja!

Milyen nagy már Kate Hudson pocakja!

bikinikate hudsonkismamakülföldi sztárnyaralássztársztármamiterhesvakációvárandós
0

Írta:

A színésznő egy görög szigeten nyaral, ott fotózták le szépen gömbölyödő babapocakját.

Kate Hudson épp Skiathos szigetén nyaral a családjával és párjával, Danny Fujikawával, és naná, hogy a fotósok is kiszúrták őket: arról is készült pár – nem túl jó minőségű – felvétel, amikor a 39 éves kismama bikiniben mutatta meg szépen gömbölyödő pocakját a parton.

Szinte még csak most derült ki, hogy a színésznő kislányt vár, és máris milyen nagy a pocakja! (Igen, persze, tudjuk, a következő fotó tényleg elég rossz minőségű, de a Daily Mail szerint Kate Hudsont látjuk rajta. Mi elhisszük.)

A babát augusztusra várják, Kate és Danny addig is élvezik azt az időt, amit családjukkal, illetve kettesben tudnak tölteni a picire várva. Az szerintünk valószínű, hogy a világsztárnak a szülés után nem lesz sok teendője a pluszkilók leadásával, ugyanis eléggé aktív kismama.

Egyedül az első hónapokban nem tudott annyit mozogni, mint amennyit szeretett volna, mert elmondása szerint rettenetesen megszenvedte a reggeli (és olykor nap közbeni) rosszulléteket, hányingert, hányást. „Ez volt minden idők legkeményebb első trimesztere” – árulta el az Instagramon.

Most már szerencsére könnyebben viseli várandósságát, és persze továbbra is nagyon vigyáz magára. Az örökké aktív sztármami most valószínűleg egy kicsit engedékenyebb magával, ami az étrendjét és a finomságokat illeti, és a mozgással kapcsolatban is egy picit visszafogottabb lett.

Pedig ő az a híresség, aki amúgy fél órába is bele tud sűríteni egy jó kis mozgást! „Ha csak 20 perced van, az is elég lehet egy kiadós edzésre. Nekem az vált be, hogy háromszor 3 percet ugrókötelezek. Ez egyszerűnek tűnik, de eléggé intenzív kardió edzés, utána általában csodálkozom, mennyire leizzadok” – nyilatkozta korábban.

Egyébként a hét 6 napján izzasztja meg magát, vékony és nőiesen izmos végtagjait kedvenc mozgásformái váltogatásával edzette tökéletesre. Leggyakrabban Pilatesre jár, amit olykor túrázással, máskor jógával vagy bringázással egészít ki.

És bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.

Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, akkor visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X