Főoldal > AKTUÁLIS > Reese Witherspoon pánt nélküli fürdőruhában strandolt

Reese Witherspoon pánt nélküli fürdőruhában strandolt

bikinikülföldi sztárReese Witherspoonstrandszínésznősztár
0

Írta:

Ki mondta, hogy az egyrészes nem lehet izgalmas?!

Ha strand, akkor bikini – gondolják sokan, holott nem egyszer láttuk már ékes bizonyítékát annak, hogy egy kis csavarral az egyrészes fürdőruhák is lehetnek izgalmasak. Ezt bizonyította nemrég Reese Witherspoon is, aki május végén a népszerű mexikói nyaralóhelyet, Cabo San Lucast választotta családjával egy kis kikapcsolódásra.

Az Oscar-díjas színésznő az idő nagy részét természetesen fürdőruhában töltötte: egy egyrészes, fekete, pánt nélküli modellt választott, ami már önmagában is érdekes volt, fehér kiegészítőivel (kalap és szandál) pedig még stílusossá is tette. A következő (valószínűleg elég távolról készült, emiatt gyenge minőségű) lesifotón látszik ez a fürdőruci, na meg a fehér kalap, ami szerintünk egyszerű, de nagyszerű választás volt a fekete egyrészes mellé.

Nyaralós fotóit nézegetve sokaknak feltűnt az is, hogy a 41 éves sztár nem nádszálvékony, de miért is kellene annak lennie, hiszen nem a csontsoványság a célja, hanem az egészségmegőrzés.

Reese tehát nem koplal, inkább rendszeres sporttal és az egészséges táplálkozással tesz azért, hogy sokáig egészséges és fitt maradjon. Azt nem mondhatnánk, hogy ennek megszállottja lenne, mert például kisfia születése után, 2012 őszén úgy döntött, nem siet leadni a kilókat. Inkább időt adott magának arra, hogy visszanyerje az alakját, amit be is tartott.

Még 2013 márciusának végén, mexikói nyaralása során is néhány pluszkilót láthattunk rajta, amivel nincs is semmi gond, hiszen a sztár is ember – ahogy a kisgyerekes sztáranyuka is. 2014. január elején viszont már bátran viselte színes bikinijeit Hawaii-on. Nem takargatta magát, amit a külföldi lapok újságírói és olvasói is megjegyeztek.

Az Oscar-díjas színésznő jó példája is azt mutatja, hogy egy anyukának nem kell sürgetnie a fogyást. Ha pedig mégis úgy dönt, szeretne megszabadulni a feleslegtől, nem a gyorsdiéták és az őrült edzés hoz eredményt, hanem az átgondolt étrend, a rendszeres étkezések – egészséges alapanyagok felhasználásával –, valamint az eleinte kíméletes, rendszeres sport.

Reese-nek is ez vált be: a színésznő szeretné a szervezetének nőként és anyukaként is a legjobbat adni. Ezért igyekszik friss, egészséges hozzávalókból készült ételeket fogyasztani, figyelni a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre, és arra is, hogy gyerekeit is ebben a szellemben nevelje. Edzés után szívesen kedvez magának valami finomsággal, ami az utóbbi időben leginkább egy-egy finom és egészséges zöld smoothie, ami vitaminokkal tölti fel és azonnal frissíti is a hírességet.

A sport mindig is jelentős szerepet játszott Reese életében. Harmadik terhessége előtt minden nap mozgott – általában mindig mást csinált, hogy ne unjon rá egyik mozgásformára sem. Nagyon szeret futni, jógázni és teniszezni, máskor pedig inkább spinningel, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy ugrókötelezik.

Ha barátnői ráérnek, akkor az edzőtermi sportot szívesen helyettesíti egy csajos kocogással vagy túrázással. Ilyenkor általában mindent kibeszélnek, sokat nevetnek, és közben persze mozognak is a friss levegőn.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X