Főoldal > AKTUÁLIS > Tündéri fotók: így nézik a foci-vébét Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias ikrei

Tündéri fotók: így nézik a foci-vébét Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias ikrei

anna kournikovaanna kurnyikovababaenrique iglesiasikrekkismamasztármami
0

Írta:

Az egykori teniszezőnő az egyik babával, az ismert énekes pedig a másikkal osztott meg egy képet Instagramon.

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias ikrei még decemberben születtek, de a sztárpár csak később tudatta a világgal érkezésüket, és azóta sem posztolnak lépten-nyomon a csöppségekről. Azt a fokú cukiságot viszont nem tudták, vagy nem is akarták maguknak megtartani, ahogyan féléves ikreikkel nézik a foci-vébét, így hát Anna az egyik babával, Enrique pedig a másikkal posztolt egy-egy képet saját Instagram oldalukon.

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

? Anna ?Аня (@annakournikova) által megosztott bejegyzés, Jún 14., 2018, időpont: 9:29 (PDT időzóna szerint)

A két híresség ahogy hivatásukban, úgy szülőként is a legjobbat igyekszik adni magából, Anna pedig szépen néhány hónappal a szülés után már szépen formába is lendült. Ez valószínűleg nem is volt olyan nehéz számára, hiszen egyrészt várandósan sem állt le teljesen a mozgással, másrészt pedig elég jó alapjai voltak – egész életében sportolt. És bár az élsport már a múlté, Enrique Iglesias párjának továbbra is lételeme a mozgás.

Minden héten legalább négyszer megy futni, alkalmanként 45-60 percet, amihez kiegészítésképpen súlyzós gyakorlatokat is végez. Emellett úszni is nagyon szeret, és továbbra is szívesen ragad teniszütőt. „Gyermekkorom óta teniszezem, ez a sport az életem része” – nyilatkozta.

Majd hozzátette: számára semmi máshoz nem hasonlítható élmény a mozgás, és azt is nagyon szereti, ha megizzad sport közben. „Egész életemben edzettem, így hát igazán megszerettem” – árulta el Anna, akit a People magazin többször a világ legszebb emberei közé választott, sokan pedig a valaha élt egyik legszexibb sportolónőként emlegetik. Most viszont a sportkarrierje után egy másik csodálatos feladatra hangolódik rá: az anyaságra.

#worldcup #spain #portugal

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés, Jún 15., 2018, időpont: 12:50 (PDT időzóna szerint)

Ha viszont a többséghez hasonlóan te is azt hinnéd, hogy a 37 éves híresség szigorú diétával őrzi bombaalakját, tévedsz, ugyanis nem fogyókúrázik: egészséges étrendjében megtalálható a zabkása, sovány húsok, mandula, saláták, zöldségek és bogyós gyümölcsök, de olykor egy-egy isteni desszert is.

„Nem hiszek abban, hogy egy-egy ételcsoport fogyasztását korlátoznunk kellene – mondta, majd hozzátette – úgy gondolom, a mértékletesség a legjobb megoldás.” Anna azt is elmondta, hogy az édességeket, vagy a gyorséttermi kosztot sem tagadja meg magától, de a plusz kalóriákat mindig ledolgozza.

Anna szépségének titka

Az orosz nők többségéhez hasonlóan Anna is a szaunázás rajongója. Miután alaposan kiizzadta szervezetéből a méreganyagokat, összenyom néhány epret, és ezt helyezi az arcára pakolás formájában. Néhány percig fent hagyja, majd langyos vízzel alaposan leöblíti. Ezen kívül ő is a sok alvásra és a rengeteg ásványvíz-fogyasztásra esküszik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X