Főoldal > AKTUÁLIS > Anna Kurnyikova megmutatta, milyen kismama volt

Anna Kurnyikova megmutatta, milyen kismama volt

anna kournikovaanna kurnyikovaenrique iglesiasikrekkismamasztármamitenisz
0

Írta:

Sokan kételkedtek benne, hogy tényleg ő hordta ki és hozta világra ikreit, de nemrég megmutatta egyik, 37 hetes terhesen készült fotóját a világnak.

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias ikrei tavaly decemberben születtek, de a pár – akik egyébként féltve óvják a magánéletüket – eddig nem vitték túlzásba a kis Lucy és Nicholas babafotóinak megosztását. Csak jóval a születésük után mutatták meg a gyerkőcöket a nagyvilágnak, és hogy még két érdekességet mondjunk: Annáról nem került fel az Instagramra nagy pocakos fotó, és a picik születése után egy hónappal már remek formában volt. Ezért hát sokan arra következtettek, hogy az ikreket béranya hordta ki.

Az egykori teniszezőnő talán épp ezeknek a találgatásoknak a végére akart pontot tenni, amikor néhány napja megosztotta a következő felvételt az Instán: hashtagbe azt írta, hogy visszatekintés, és hogy itt 37 hetes terhes volt.

Sokan nem is értik, ha ilyen jól nézett ki várandósan (is), akkor miért nem osztott meg több nagypocakos képet a közösségi médiában – igazi lájkmágnes lett volna –, talán Enrique kérte arra, hogy ne tegye?! Ezt nem tudjuk, mindenesetre az tény, hogy az egykori teniszbajnok tényleg szuper formában van.

Az ikrek születése után talán nem is volt olyan nehéz számára visszanyerni az alakját, hiszen egyrészt várandósan sem állt le teljesen a mozgással, másrészt pedig elég jó alapjai voltak – egész életében sportolt. És bár az élsport már a múlté, Enrique Iglesias párjának továbbra is lételeme a mozgás.

Minden héten legalább négyszer megy futni, alkalmanként 45-60 percet, amihez kiegészítésképpen súlyzós gyakorlatokat is végez. Emellett úszni is nagyon szeret, és továbbra is szívesen ragad teniszütőt. „Gyermekkorom óta teniszezem, ez a sport az életem része” – nyilatkozta.

Majd hozzátette: számára semmi máshoz nem hasonlítható élmény a mozgás, és azt is nagyon szereti, ha megizzad sport közben. „Egész életemben edzettem, így hát igazán megszerettem” – árulta el Anna, akit a People magazin többször a világ legszebb emberei közé választott, sokan pedig a valaha élt egyik legszexibb sportolónőként emlegetik. Most viszont a sportkarrierje után egy másik csodálatos feladatra hangolódik rá: az anyaságra.

Ha viszont a többséghez hasonlóan te is azt hinnéd, hogy a 36 éves híresség szigorú diétával őrzi bombaalakját, tévedsz, ugyanis nem fogyókúrázik: egészséges étrendjében megtalálható a zabkása, sovány húsok, mandula, saláták, zöldségek és bogyós gyümölcsök, de olykor egy-egy isteni desszert is.

„Nem hiszek abban, hogy egy-egy ételcsoport fogyasztását korlátoznunk kellene – mondta, majd hozzátette – úgy gondolom, a mértékletesség a legjobb megoldás.” Anna azt is elmondta, hogy az édességeket, vagy a gyorséttermi kosztot sem tagadja meg magától, de a plusz kalóriákat mindig ledolgozza.

Anna szépségtrükkje:

Az orosz nők többségéhez hasonlóan Anna is a szaunázás rajongója. Miután alaposan kiizzadta szervezetéből a méreganyagokat, összenyom néhány epret, és ezt helyezi az arcára pakolás formájában. Néhány percig fent hagyja, majd langyos vízzel alaposan leöblíti. Ezen kívül ő is a sok alvásra és a rengeteg ásványvíz-fogyasztásra esküszik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X