Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckham válik a férjétől?

Victoria Beckham válik a férjétől?

David BeckhamdivatikonfocistaválásVictoria Beckham
0

Írta:

Sajtósaik hevesen tagadnak, de az utóbbi hónapok során nem most először röppent fel a hír, hogy a sztárpár házasságának vége.

Victoria és David Beckham 19 éve házasok. Ennyi, ahogy mondani szokás, még gombócból is sok… és természetes, hogy majdnem két évtized leforgása alatt sok mindent átél az ember a párjával – jót és rosszat egyaránt. Annyi biztos, hogy az egykori Spice Girl és a futballsztár eddig kitartott egymás mellett, de lehet, hogy ennek lassan vége. Az elmúlt hónapok során többször is felröppent a hír, hogy vége a házasságuknak.

Néhány napja is erről cikkeztek a lapok, amit Victoria és David sajtósai hevesen cáfoltak is, de sokan mondogatják, hogy nem zörög a haraszt… ha egy téma ennyiszer előkerül a sajtóban, annak talán mégis lehet valami igazságalapja. De ezt nyilván nem fogjuk megtudni. Most még.

Egy dolog biztos: Meghan Markle és Harry herceg esküvője után Beckhaméket három héttel később, június második hétvégéjén látták ismét együtt. A Kent & Curwen divatbemutatóján jelentek meg Londonban – külön érkeztek, és nem is ültek egymás mellett (a Vogue brit kiadásának egyik szerkesztője, Edward Enninful ült köztük – a szerk.), de úgy tűnt, kifejezetten jól elvannak így.

Nyomát sem érezzük feszültségnek a róluk készült képeken, sőt, Victoria még egy olyan fotót is megosztott, ami kifejezetten gyengédségről és szeretetről árulkodik: ő egy széken ül, David pedig mögötte állva a vállára teszi a kezét. A divatikon megérinti férje kezét, mintha csak azt akarná mondani neki: jó, hogy itt vagy. A fotót természetesen megmutatjuk, cikkünk vége felé, három bekezdéssel lejjebb láthatod.

David Beckham 1999-ben vette feleségül Victoriát, és négy gyerekük született: Brooklyn 19, Romeo 15, Cruz 13, Harper pedig hatéves. A kislány születése után az énekesnőből lett divatguru visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg a baba születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák – például, hogy Victoria Beckham napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen, vagy hogy olykor csak alkoholból szerzi be a szükséges kalóriákat – a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja. Nekik szeretne pozitív példát mutatni, és miattuk akar sokáig élni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X