Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckham megsérült

Victoria Beckham megsérült

balesetdivattervezőhírességSpice GirlssztárVictoria Beckhamvilágsztár
0

Írta:

Az egykori Spice Girlnek most egy időre le kell mondania a védjegyévé vált magassarkú cipőkről.

Ha Victoria Beckhamre gondolsz, biztosan neked is elegánsan, magassarkúban jelenik meg lelki szemeid előtt. Eltaláltuk? Hát, most akkor módosítsunk egy kicsit ezen a képen – nem arra célzunk, hogy mondjuk ruha nélkül képzeld őt el, hanem arra, hogy lapos talpú, kényelmes lábbeliben. Hogy miért? Mert egy ideig most kénytelen lesz mellőzni imádott magassarkúit.

Az egykori Spice Girl ugyanis pénteken az Instagramra töltött fel egy fotót, melyről kiderül, hogy nemrég (valószínűleg a családi síelésen) eltörte a lábát. Elmondása szerint pihentetnie kell, és a dolog nem ideális (már hogy is lenne az?!). Már csak azért sem, mert Victoriának van négy gyereke, akik miatt folyton mozgásban van, és persze a munkája miatt sem lazsálhat. Most viszont néhány feladatot másokra kell majd hagynia, a halaszthatatlan dolgokat pedig mankóval botorkálva lesz kénytelen intézni.

Az edzésekről most egy ideig biztosan le kell mondania, de elhízni ezalatt a néhány hét alatt biztosan nem fog, ugyanis napjainkban is nagyon vékony. Pedig korábban azt mondta, ő aztán nem sanyargatja magát diétákkal. „Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. Igenis eszem. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

Emellett kislánya, Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák – például, hogy Victoria Beckham napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen, vagy hogy olykor csak alkoholból szerzi be a szükséges kalóriákat – a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja. Nekik szeretne pozitív példát mutatni, és miattuk akar sokáig élni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X