Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria és David Beckham tényleg külön élnek?

Victoria és David Beckham tényleg külön élnek?

David BeckhaménekesnőfocistaházasságszakításszerelemVictoria Beckham
0

Írta:

A pár állítólag egy fedél alatt lakik, de külön szárnyban – nos, ők erre így cáfoltak rá.

Victoria és David Beckham a lehető legegyszerűbb módon adja mindenki tudtára, hogy a pletykákkal ellentétben szó sincs eltávolodásról vagy különélésről. Sőt, ők ketten nagyon is összetartó párt alkotnak. A múlt szombaton Eva Longoriával és férjével vacsoráztak egy vidám dupla randi keretében, másnap pedig együtt mentek edzeni, majd Romeo fiukkal ebédelni is.

Bár a róluk készült lesifotókon egyikük sem mosolyog, és nem egymás mellett vonultak a kocsijukhoz (kézfogás a sztárpárnál meg aztán pláne nem volt), sokan úgy gondolják, hogy tényleg kamu volt az a hír, mely szerint házasságukkal valami nagyon nincs rendben.

Valahol azt is olvastuk, hogy ők ketten ugyanabban a házban élnek ugyan, de külön szárnyban. Erre egy barátjuk azt mondta, hülyeség, mert hogy a gyerekeknek valóban van egy külön rész fenntartva, de Davidnek és Victoriának is jár egy közös kis „felnőtt szakasz”. Szóval az ismerős szerint itt valaki nagyon félreérthetett valamit…

Hát, minket jobban meggyőzne ez a névtelenül nyilatkozó bennfentes, ha a szavai mellett azt is látnánk, hogy Victoria és David néha elmosolyodnak a fotókon, és jól érzik magukat egymás társaságában, nem pedig vert hadként vonulnak egy közös családi ebédre. De persze nemrég még egymás után osztogatták meg a másik iránti mély szeretetről tanúskodó közös fotóikat, szóval az is lehet, hogy kettejük közt tényleg minden rendben van.

Bármi is a helyzet, a rajongók remélik, hogy Victoria nem fogy tovább, ugyanis már megint – vagy még mindig – nagyon vékony. Pedig korábban azt mondta, ő aztán nem sanyargatja magát diétákkal. „Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. Igenis eszem. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

Emellett kislánya, Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák – például, hogy Victoria Beckham napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen, vagy hogy olykor csak alkoholból szerzi be a szükséges kalóriákat – a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja. Nekik szeretne pozitív példát mutatni, és miattuk akar sokáig élni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X