Főoldal > AKTUÁLIS > Ez a legviccesebb dolog, amit eddig Victoria Beckhamtől láttunk!

Ez a legviccesebb dolog, amit eddig Victoria Beckhamtől láttunk!

diétadivattervezőénekesnőfogyásszépségsztárVictoria Beckham
0

Írta:

Victoria vagány: viccet mert csinálni abból, hogy sokak szerint igazi műnő.

Victoria Beckham egyesek szerint egy unalmas műnő, mások viszont biztosak abban, hogy mosolytalansága és merev pózai csak imidzsének részei, és valójában nemcsak az esze, hanem a humora is nagyon a helyén van.

Szerintünk ezt támasztja alá a következő videó is: az ex-Spice Girl ugyanis egy, az 1987-es Próbababa című filmet idéző (vagy inkább parodizáló) autós karaokén mutatta meg James Cordennel az egész világnak, hogy nagyon is van humora. Sőt, bátorságból és öniróniából sem kevés szorult belé, ugyanis mert a saját imidzséből viccet csinálni. Hát nem ez a legviccesebb és legvagányabb dolog, amit valaha is láttunk tőle?

Victoriának egyébként a Spice Girls lánybandával felépített zenei karrier után a családja és a divat lett a mindene – ma már sokan stílusérzéke és divatkollekciói miatt beszélnek róla. Másoknak viszont az utóbbi időben ismét vékonysága tűnik fel, pedig volt egy időszak, amikor ismét valamivel egészségesebben nézett ki.

Alakjáról persze nem egy interjúban kérdezgették már, és Victoria a közelmúltban az egyik riporternek olyan dolgot mondott, ami sokakat meglepett. „Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. Igenis eszem. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

Emellett kislánya, Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák – például, hogy Victoria Beckham napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen, vagy hogy olykor csak alkoholból szerzi be a szükséges kalóriákat – a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X