Főoldal > AKTUÁLIS > Ennyire imádja egymást Victoria és David Beckham

Ennyire imádja egymást Victoria és David Beckham

Beckham házaspárDavid BeckhamházaspárszerelemszületésnapVictoria Beckham
0

Írta:

Sokaknak gyanús a sztárpár elképesztő turbékolása.

Fiatal szerelmesekként viselkedik egymással Victoria és David Beckham – főleg az utóbbi hetekben, amikor először az egykori Spice Girl, majd a sztárfocista születésnapját ünnepelték. Először David köszöntötte feleségét 42. szülinapján, mire Victoria egy cuki összebújós képet osztott meg kettejükről „köszönöm az én gyönyörű férjemnek” megjegyzéssel.

Majd David következett: az ő 41. születésnapját május 2-án ünnepelte a család, Victoria pedig – amellett, hogy okostelefon-tartozékként is funkcionáló, bluetooth-os bukósisakot és egy drága barbecue sütőt vett férjének, az egekig is dicsérte és lelki társának nevezte egy Instagram fotóhoz fűzött megjegyzésében.

Egyeseknek fura ez a nagy turbékolás, és ők azt mondják, a pár biztosan a problémáit próbálja így elfedni. Mások szerint viszont nincs ebben a ragaszkodásban semmi kivetnivaló, sőt, több mint 16 évnyi házasság után inkább dicséretes, hogy így szeretik egymást, és ezt ki is mutatják.

Victoriának egyébként a zenei karrier után férje, gyerekei és persze a divat lett a mindene – ma már sokan stílusérzéke és divatkollekciói miatt beszélnek róla. Másoknak viszont az utóbbi időben ismét vékonysága tűnik fel. Alakjáról persze nem egy interjúban kérdezgették már, és Victoria a közelmúltban az egyik riporternek olyan dolgot mondott, ami sokakat meglepett.

„Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. Igenis eszem. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

Emellett kislánya, Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák – például, hogy napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen, vagy hogy olykor csak alkoholból szerzi be a szükséges kalóriákat – a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X