Főoldal > EGÉSZSÉG > David Beckham otthagyta Victoriát

David Beckham otthagyta Victoriát

Beckham házaspárDavid BeckhamdivatházházasságszerelemVictoria Beckham
0

Írta:

Csak most tudtuk meg, hogy a Beckham család életében milyen változás állt be.

Sokan mondják, hogy nem jó keverni az üzletet és a magánéletet. Ennek a mondásnak az igazságát láthatta be Victoria és David Beckham is, akik egy ideje már különváltak – persze csak üzleti értelemben.

A RadarOnline-on ugyanis azt olvastuk, hogy David Beckham több mint egy éve, 2014 decembere óta nem tölt már be igazgatói posztot felesége divatcégénél, ugyanakkor Victoria sem szerepel már férje vállalkozásánál igazgatóként. A sztárpár szép csendben intézte ezt az elkülönülést, olyannyira, hogy csak most került nyilvánosságra a dolog.

Magánéletükben viszont úgy tudjuk, ez semmiféle gubancot nem okozott – mi valószínűnek tartjuk, hogy korábban is csak a másik iránti tisztelet és szeretet miatt adták a nevüket a párjuk cégének igazgatói posztjához, érdemi munkát nem annyira gondoljuk, hogy végeztek ott, inkább saját vállalataikra koncentrálhattak.

Victoriának a zenei karrier után a divat lett a mindene – ma már sokan stílusérzéke és divatkollekciói miatt beszélnek róla. Másoknak viszont az utóbbi időben ismét vékonysága tűnik fel. Alakjáról persze nem egy interjúban kérdezgették már, és Victoria a közelmúltban az egyik riporternek olyan dolgot mondott, ami sokakat meglepett.

51965466 Couple Victoria and David Beckham are spotted outside their hotel in New York City, New York on February 8, 2016. Victoria has been busy preparing for the upcoming New York Fashion Week., Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876, Image: 273512663, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FameFlynet USA

„Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. Igenis eszem. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

Emellett kislánya, Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.

A rosszindulatú pletykák – például, hogy napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen, vagy hogy olykor csak alkoholból szerzi be a szükséges kalóriákat – a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X