Főoldal > AKTUÁLIS > Ravasz húzás: Katie Holmes elismerte titkos kapcsolatát

Ravasz húzás: Katie Holmes elismerte titkos kapcsolatát

HollywoodJamie FoxxKatie Holmeskülföldi sztárszerelemsztársztárpár
0

Írta:

Eddig nem erősítette meg, hogy tényleg Jamie Foxxal jár, ám most nem tagadhatta tovább.

Hollywood egyik legrosszabbul őrzött titka, hogy Katie Holmes és Jamie Foxx gyakorlatilag évek óta egy párt alkotnak. Ezt már tényleg az egész világ tudja – a párról több olyan lesifotó is készült, amelyek egyértelműen arról árulkodnak, hogy szeretik egymást, az egyik ilyen képet tavaly mi is megmutattuk –, ők viszont eddig nem voltak hajlandóak ezt megerősíteni.

Most viszont egy pletyka kapott szárnyra arról, hogy a színésznő szakított Foxxal, mert nem bízott benne, és nem bírta tovább elviselni a folyamatos bulizásokat (ahová a színész mindig a párja nélkül ment).

A RadarOnline és a PerezHilton.com is megírta, hogy ők ketten szakítottak, méghozzá egy névtelenséget kérő forrásra hivatkozva, aki azt állította, hogy a pár mindkét tagjával jóban van (de azt senki sem tudja, hogy ez a forrás létezik-e valójában).

Katie erre kicsit sarokba szorítva érezhette magát. Mindenesetre úgy reagált, sajtósán keresztül, hogy ezek száz százalékig alaptalan híresztelések – vagyis a színészpár még mindig nagyon is együtt van, és valószínűleg minden rendben van köztük. Egyesek szerint nem hogy a szakítás nem merült fel, de az sincs kizárva, hogy hamarosan összeházasodnak.

Hogy ezzel kapcsolatban mi az igazság, azt persze csak ők tudják biztosan. Egy dolog viszont száz százalék: a csinos Katie gyönyörű menyasszony lenne – vékony, de sportos alakján szinte bármilyen menyasszonyi ruha remekül állna!

És hogy mi az álomalak titka? Egyszerűbb, mint gondolnánk: Katie ugyanis nemcsak hogy eljár sportolni, nála ennél jóval többről van szó – számára a mozgás már életformává vált. A színésznő több interjúban is elmondta, hogy kiskora óta része az életének a sport, el sem tudná képzelni a hétköznapokat anélkül.

Így nem csoda, hogy kedvenc időtöltését, a futást tökélyre fejlesztette, és már a New York maratont is lefutotta. Azt mondja, ha közben zenét hallgat, szinte észre sem veszi, hogy egyik kilométert a másik után teljesíti.

Hetente négyszer edz a személyi edzőjével, ilyenkor kardióznak, súlyzós- és fenékformáló gyakorlatokat végeznek. „Máskor pedig önszorgalomból futok még egy kicsit, vagy táncolok, kosárlabdázom… télen pedig a síelés a kedvenc mozgásformám” – árulta el Katie.

A sportoláshoz egészséges étkezés is társul nála. Reggelire általában zabpelyhet eszik almával, és kapucsínót iszik. Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb kapucsínót fogyaszt.

Persze azt ő is tudja, hogy kedvenc kávétípusa elég sok kalóriát tartalmaz, de mivel szereti, és a kalóriákat nem számolja görcsösen, naponta legalább kettőt-hármat engedélyez magának ebből. Ami pedig a vacsoráját illeti, az általában friss salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll.

A főétkezések közt kekszet majszol, light kólát iszik, vagy olykor egy-egy muffinnal kedvez magának. „Ez a kedvenc édességem. Olyan nehezen tudok ellenállni nekik, a muffinok irtó finomak” – árulta el egy régebbi interjúban Katie.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X