Főoldal > AKTUÁLIS > Katie Holmes túl rövid ruhát választott

Katie Holmes túl rövid ruhát választott

alakKatie Holmesruhaszépségszínésznősztár
0

Írta:

Katie újraértelmezte a kis fekete ruha fogalmát – sokak szerint nem feltétlenül jól.

A TAO Group Grand Opening Block Party elég nagy volumenű buli lehetett Hollywoodban, ugyanis rengeteg híres embert meghívtak ide – többek közt Katie Holmes-t is, aki egy extra rövid fekete ruhácskában érkezett a rendezvényre.

Egyesek szerint jól állt neki, mások szerint viszont nem kéne 38 évesen is erőltetnie, hogy cuki kislányként próbálja eladni magát, megint mások szerint pedig jobb lett volna, ha inkább eltakarja a lábait – különös tekintettel a térdeire.

Katie-nek viszont ez szerintünk eszében sincs, hiszen büszke arra, hogy egészséges étrenddel és rendszeres sporttal ilyenné formálta az alakját. Több interjúban is elmondta, hogy kiskora óta része az életének a mozgás, el sem tudná képzelni a hétköznapokat anélkül.

Így nem csoda, hogy kedvenc időtöltését, a futást tökélyre fejlesztette, és már a New York maratont is lefutotta. Azt mondja, ha közben zenét hallgat, szinte észre sem veszi, hogy egyik kilométert a másik után teljesíti.

Hetente négyszer edz a személyi edzőjével, ilyenkor kardióznak, súlyzós- és fenékformáló gyakorlatokat végeznek. „Máskor pedig önszorgalomból futok még egy kicsit, vagy táncolok, kosárlabdázom… télen pedig a síelés a kedvenc mozgásformám” – árulta el Katie.

A sportoláshoz egészséges étkezés is társul nála. Reggelire általában zabpelyhet eszik almával, és kapucsínót iszik. Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb kapucsínót fogyaszt.

Persze azt ő is tudja, hogy kedvenc kapucsínója elég sok kalóriát tartalmaz, de mivel szereti, és a kalóriákat nem számolja görcsösen, naponta legalább kettőt-hármat engedélyez magának ebből. Ami pedig a vacsoráját illeti, az általában friss salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll.

A főétkezések közt kekszet majszol, light kólát iszik, vagy olykor egy-egy muffinnal kedvez magának. „Ez a kedvenc édességem. Olyan nehezen tudok ellenállni nekik, a muffinok irtó finomak” – árulta el egy régebbi interjúban Katie.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X