Főoldal > AKTUÁLIS > Furán pózol Katie Holmes

Furán pózol Katie Holmes

Katie Holmesruhaszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő és szettje sem nyerte el mindenki tetszését.

Volt már, hogy Katie Holmes nagyon csinosan öltözött fel díjkiosztó gálákra, de legutóbb a Gotham Independent Film Awards-on sokak szerint nem ez volt a helyzet. Virágmintás ruhája ugyanis egyesek szerint olyan hatást keltett, mintha a vállánál mindkét oldalon el lenne szakadva, amitől nem keltett igazán sikkes érzetet (vagy legalábbis nem mindenkiben).

És hát annak ellenére, hogy híres színésznő, még a pózolás is elég erőltetettre sikeredett… ezek után nem is csoda, ha a november végén készült képekhez még mindig érkeznek nem feltétlenül jóindulatú hozzászólások.

De persze azt sem lehet tagadni, hogy Katie-nek egyébként szinte minden jól áll, mert remek formában van. Az is tény, hogy ő mindig is fontosnak tartotta az egészséges életmódot – főleg a rendszeres sportot! Több interjúban is elmondta, hogy kiskora óta része az életének a mozgás, el sem tudná képzelni az életét anélkül.

Így nem csoda, hogy kedvenc időtöltését, a futást tökélyre fejlesztette, és már a New York maratont is lefutotta. Azt mondja, ha közben zenét hallgat, szinte észre sem veszi, hogy egyik kilométert a másik után teljesíti.

Hetente négyszer edz a személyi edzőjével, ilyenkor kardióznak, súlyzós- és fenékformáló gyakorlatokat végeznek. „Máskor pedig önszorgalomból futok még egy kicsit, vagy táncolok, kosárlabdázom… télen pedig a síelés a kedvenc mozgsformám” – árulta el Katie.

A sportoláshoz egészséges étkezés is társul nála. Reggelire általában zabpelyhet eszik almával, és kapucsínót iszik. Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb kapucsínót fogyaszt.

Persze azt ő is tudja, hogy kedvenc kapucsínója elég sok kalóriát tartalmaz, de mivel szereti, és a kalóriákat nem számolja görcsösen, naponta legalább kettőt-hármat engedélyez magának ebből. Ami pedig a vacsoráját illeti, az általában friss salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll.

A főétkezések közt kekszet majszol, light kólát iszik, vagy olykor egy-egy muffinnal kedvez magának. „Ez a kedvenc édességem. Olyan nehezen tudok ellenállni nekik, a muffinok irtó finomak” – árulta el egy régebbi interjúban Katie.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X