Főoldal > wellness > Mi villan ki Katie Holmes szoknyája alól?

Mi villan ki Katie Holmes szoknyája alól?

filmforgatásKatie Holmesruhaszínésznősztár
0 0

Írta:

A rövid szoknya egy trükkös és szexi ruhadarabot takart… egy ideig.

Katie Holmes az utóbbi jó néhány hetet Kanadában töltötte, ahol a The Kennedys After Camelot című minisorozatot forgatta – ez arról szól, hogyan teltek a Kennedy család, és főleg a First Lady napjai az elnök meggyilkolása után.

Fogadjunk, te sem kapnád fel a fejed, ha a hír csak eddig tartana. De a teljes képhez hozzátartozik, az, amire a DailyMail egy teljes cikket szentelt: azoknál a jeleneteknél, ahol egy kicsit is le kellett hajolnia, Katie szoknyája alól, a bal lábán kilátszott fehér combharisnyájának szegélye.

Persze a rajongók teljesen odáig voltak a neten is megjelent képektől, és persze Katie vékony lábaitól, illetve szuper alakjától is. A sztár korábban elmondta, hogy a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás egyaránt fontos szerepet kap az életében, így nem is csoda, hogy nem szaladnak fel a pluszkilók, sőt, alakját mintha csak egyre csinosabbra tudná formálni.

A mozgás ebben elég fontos szerepet játszik – a színésznő számára ez nem is kényszer, hanem életmód, hiszen sportos családból származik. Több interjúban is elmondta, hogy kiskora óta része az életének a mozgás, el sem tudná képzelni az életét anélkül.

Így nem csoda, hogy kedvenc időtöltését, a futást tökélyre fejlesztette, és már a New York maratont is lefutotta. Azt mondja, ha közben zenét hallgat, szinte észre sem veszi, hogy egyik kilométert a másik után teljesíti.

Hetente négyszer edz a személyi edzőjével, ilyenkor kardióznak, súlyzós- és fenékformáló gyakorlatokat végeznek. „Máskor pedig önszorgalomból futok még egy kicsit, vagy táncolok, kosárlabdázom… télen pedig a síelés a kedvenc mozgásformám” – árulta el Katie.

A sportoláshoz egészséges étkezés is társul nála. Reggelire általában zabpelyhet eszik almával, és kapucsínót iszik. Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb kapucsínót fogyaszt.

Persze azt ő is tudja, hogy kedvenc kapucsínója elég sok kalóriát tartalmaz, de mivel szereti, és a kalóriákat nem számolja görcsösen, naponta legalább kettőt-hármat engedélyez magának ebből. Ami pedig a vacsoráját illeti, az általában friss salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll.

A főétkezések közt kekszet majszol, light kólát iszik, vagy olykor egy-egy muffinnal kedvez magának. „Ez a kedvenc édességem. Olyan nehezen tudok ellenállni nekik, a muffinok irtó finomak” – árulta el egy régebbi interjúban Katie.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

allergiaegészség

Mi okozhat tartós orrdugulást?

Írta:
13 órája 0 0

Nátha, allergia és arcüreggyulladás gyakori tünete az orrdugulás. Ilyen esetekben sokat segít a kezelőorvos által, jól megválasztott orrcsepp, mely akár hosszú távon is biztonsággal alkalmazható. Vannak azonban olyan esetek, amikor az orrdugulás tartósan fennáll és gyógyszerek, orrspray-k segítségével sem mulasztható el.

betegségegészség

Megnagyobbodott nyirokcsomó: súlyos betegséget is jelezhet

Írta:
tegnap 0 0

A nyirokcsomók az immunrendszerünk fő szereplői közé tartoznak, így gyakori, amikor megfázás, influenza és egyéb betegségek alkalmával megduzzadnak, jól kitapinthatóvá válnak. Igen ám, de mi a helyzet akkor, amikor látszólag kóros állapot nélkül duzzadnak meg a nyirokcsomók? A kérdésre dr. Ercsei Ibolya, a Trombózis-és Hematológiai Központ hematológusa adott választ.