Főoldal > MOZGÁS > Katie Holmes szexibb, mint valaha

Katie Holmes szexibb, mint valaha

diétafogyókúrasztár
0

Írta: and

A 33 éves színésznő második alkalommal vállalja el Hans Stern ékszerkollekciójának bemutatását. A tavalyi sorozat inkább az elegáns énjét mutatta be, míg a mostani feltűnően szexire sikerült. Ritkán látni Katie Holmes-ról olyan fotókat, amin csupán a karjaival takarja magát, most viszont teljesen levetkőzte az egykori tinilányt, és igazi buja nőként pózol. A színésznőt sokszor megszólták […]

A 33 éves színésznő második alkalommal vállalja el Hans Stern ékszerkollekciójának bemutatását. A tavalyi sorozat inkább az elegáns énjét mutatta be, míg a mostani feltűnően szexire sikerült. Ritkán látni Katie Holmes-ról olyan fotókat, amin csupán a karjaival takarja magát, most viszont teljesen levetkőzte az egykori tinilányt, és igazi buja nőként pózol.

A színésznőt sokszor megszólták már, amiért annyira vékony, ám a mostani képeken az is látszik, hogy mindez nem beteges, hanem kimondottan csinos. Elmondása szerint egy részről a genetikának köszönheti alakját, de valószínűleg a sport és a megfelelő táplálkozás is sokat hozzátesz.

Azért már vele is előfordult, hogy néhány kiló felszaladt rá, és „hála” a szemfüles fotósoknak, ezek azonnal közszemlére kerültek. Ilyen időszakokban egy kimondottan a számára összeállított, ezért KH diétának nevezett étkezést folytat, ami rendkívül szigorú, és a legfőbb összetevője a zöldség. A színésznő egy interjúban elárulta a napi menüjét.
katie1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Reggelire zabpelyhet eszik almával, és hozzá egy cappuccinót iszik. Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb cappuccinót fogyaszt. Utóbbi egyébként nagy kedvence: „Tudom, hogy sok kalóriát tartalmaz, de imádom, ezért naponta legalább kettőt-hármat megiszom.” A vacsora salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll. Az étkezések között ha rátör az éhség, akkor kekszeket majszol, és light kólát iszik. Azért a szakértők szerint ez az étrend valóban segít a fogyásban, de hosszú távon nem egészséges. 

A táplálkozás mellett Katie nagy hangsúly fektet a mozgásra. Sportos családból származik, így nem csoda, hogy a kedvenc időtöltését, a futást, tökélyre fejlesztette, és már a New York City Marathont is lefutotta. Közben imád zenét hallgatni, kedvencei Rihanna és Kayne West. Hetente négyszer edz a személyi edzőjével, különös hangsúlyt fektetve a fenékre. Mind súlyzós, mind kardió gyakorlatokat végez. Időnként táncol, és nagyon szeret kosarazni, amit szintén otthonról hoz, ugyanis édesapja edző volt. Télen a síelés és a korcsolyázás sem maradhat el.

Szép alakjának köszönhetően szinte minden jól áll neki. A hétköznapokban előszeretettel hord egyszerű farmer-póló összeállítást. Tulajdonképpen a trapéztól a csőnadrágig mindent felvehet. Az utóbbi években többek közt nála láttuk elsőként a hatalmas, XXL napszemüvegeket, de a hatalmas táskák sem állnak messze tőle. Egy interjúban elárulta: férjének akkor tetszik a legjobban, amikor miniszoknyát hord. Tom elismerő pillantásai, szavai pedig plusz önbizalmat adnak neki.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X