Főoldal > AKTUÁLIS > Katie Holmes szexi lábaira figyel a világ

Katie Holmes szexi lábaira figyel a világ

alakalakformálásdiétafogyásfutásKatie HolmeslábmaratonSuriszexitestTom Cruise
0

Írta: and

Katie Holmes-ról néha megírják a lapok, hogy remekül nézett ki egy-egy vörös szőnyeges esemé

Katie Holmes-ról néha megírják a lapok, hogy remekül nézett ki egy-egy vörös szőnyeges eseményen, vagy éppen azt, hogy kissé elhanyagoltan lépett utcára, de olykor azt is kiszúrják (és persze meg is írják) a sajtó emberei, mennyire komolyan veszi fittsége és alakja megőrzését.

A 36 éves színésznőt nemrég New York City-ben kapták lencsevégre, amikor kislányával, Surival sietett valahová. A képeket látva nemcsak az újságíróknak, hanem az olvasóknak is feltűnt, milyen vékony a sztár dereka, és mennyire izmosak a lábai rövid szoknyájában.

Katie korábban elmondta, hogy a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás egyaránt fontos szerepet kap az életében, így nem is csoda, hogy nem szaladnak fel a pluszkilók, sőt, alakját mintha csak egyre csinosabbra tudná formálni.

katielab2.jpg ()

A mozgás ebben elég fontos szerepet játszik – a színésznő számára ez nem is kényszer, hanem életmód, hiszen sportos családból származik. Több interjúban is elmondta, hogy kiskora óta része az életének a mozgás, el sem tudná képzelni az életét anélkül.

Így nem csoda, hogy kedvenc időtöltését, a futást tökélyre fejlesztette, és már a New York maratont is lefutotta. Azt mondja, ha közben zenét hallgat, szinte észre sem veszi, hogy egyik kilométert a másik után teljesíti.

Hetente négyszer edz a személyi edzőjével, ilyenkor kardióznak, súlyzós- és fenékformáló gyakorlatokat végeznek. „Máskor pedig önszorgalomból futok még egy kicsit, vagy táncolok, kosárlabdázom… télen pedig a síelés a kedvenc mozgásformám” – árulta el Katie.

A sportoláshoz egészséges étkezés is társul nála. Reggelire általában zabpelyhet eszik almával, és kapucsínót iszik. Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb kapucsínót fogyaszt.

Persze azt ő is tudja, hogy kedvenc kapucsínója elég sok kalóriát tartalmaz, de mivel szereti, és a kalóriákat nem számolja görcsösen, naponta legalább kettőt-hármat engedélyez magának ebből. Ami pedig a vacsoráját illeti, az általában friss salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll.

A főétkezések közt kekszet majszol, light kólát iszik, vagy olykor egy-egy muffinnal kedvez magának. „Ez a kedvenc édességem. Olyan nehezen tudok ellenállni nekik, a muffinok irtó finomak” – árulta el egy régebbi interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X