Főoldal > AKTUÁLIS > Ezért rejtegeti új szerelmét Katie Holmes

Ezért rejtegeti új szerelmét Katie Holmes

Jamie FoxxKatie HolmesszerelemszínésznőTom Cruise
0

Írta:

Évek óta szerelmes híres kollégájába, de kapcsolatát még egy ideig titkolnia kell – ez az oka.

Meglepő dologról olvastunk Katie Holmesszal kapcsolatban. Azt már egy ideje rebesgetik Hollywoodban, hogy a színésznő összejött Jamie Foxxszal, de azt csak most tudták meg külföldi lapok, hogy miért nem vállal(hat)ják fel kapcsolatukat.

Egy bennfentes ismerős kifecsegte, hogy Katie és Tom Cruise olyan megállapodást írtak alá a válásukkor, melynek része az is, hogy a színésznő nem hozhatja kellemetlen helyzetbe a világsztárt – többek közt „hivatalosan” nem randizhat senkivel 2017-ig.

Őrület? Hát, valószínűleg Katie is így gondolta, de a fecsegő bennfentes ismerős szerint akkor már annyira ki akart szállni abból a házasságból, hogy – a 4.8 milliós gyerektartás és egy ötmilliós neki szóló egyösszegű támogatás mellett – ebbe a feltételbe is belement. Tovább abba is, hogy nem beszél Tomról, sem pedig a szcientológiáról nyilvánosan.

Ha megszegné volt férje feltételeit, bármely ponton is, akkor vissza kellene fizetnie a pénzt. Tomot nem érdekli már, mi van ex-nejével, de a bennfentes barát szerint azt nem bánná, ha visszakapná az ötmillióját…

katieholmes2.jpg ()

Továbbá azt mondja, Katie nagyon boldog új kapcsolatában, ami korábbi hírek szerint már 2013 óta tart. És a pár – főleg a színésznő – azt is nagyon várja, hogy eljöjjön a jövő év, és nyilvánosan is felvállalhassák egymást. Egyelőre Katie és Tom Cruise kislánya, Suri sem találkozhat anyukája új barátjával, de mi azért gyanítjuk, hogy a színésznő van annyira leleményes, hogy ezt valahogy azért mégis megoldják…

Katie-nél is rásegíthet a szerelem arra, hogy az utóbbi időben remek formában van, de mondjuk az is tény, hogy ő mindig is fontosnak tartotta az egészséges életmódot – főleg a rendszeres sportot! Több interjúban is elmondta, hogy kiskora óta része az életének a mozgás, el sem tudná képzelni az életét anélkül.

Így nem csoda, hogy kedvenc időtöltését, a futást tökélyre fejlesztette, és már a New York maratont is lefutotta. Azt mondja, ha közben zenét hallgat, szinte észre sem veszi, hogy egyik kilométert a másik után teljesíti.

Hetente négyszer edz a személyi edzőjével, ilyenkor kardióznak, súlyzós- és fenékformáló gyakorlatokat végeznek. „Máskor pedig önszorgalomból futok még egy kicsit, vagy táncolok, kosárlabdázom… télen pedig a síelés a kedvenc mozgásformám” – árulta el Katie.

A sportoláshoz egészséges étkezés is társul nála. Reggelire általában zabpelyhet eszik almával, és kapucsínót iszik. Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb kapucsínót fogyaszt.

Persze azt ő is tudja, hogy kedvenc kapucsínója elég sok kalóriát tartalmaz, de mivel szereti, és a kalóriákat nem számolja görcsösen, naponta legalább kettőt-hármat engedélyez magának ebből. Ami pedig a vacsoráját illeti, az általában friss salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll.

A főétkezések közt kekszet majszol, light kólát iszik, vagy olykor egy-egy muffinnal kedvez magának. „Ez a kedvenc édességem. Olyan nehezen tudok ellenállni nekik, a muffinok irtó finomak” – árulta el egy régebbi interjúban Katie.

Fotó: Radar


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X